Hígíthatom a fiam üveges bébi ételét egy kis anyatejjel vagy tápszerrel?
Persze higíthatod, de sztem anélkül is megeszi majd. Az sem baj h nem egyfélét adsz neki (alma-sütőtök). Az alma barack kombináció is jó...azt tuti megeszi, mert jó édes. Először biztos fura arcot fog vágni (az enyém azt csinálta) de ne ijedj meg, nem azért van mert nem ízlik neki, hanem mert új az íz.
Sok sikert
Szia!
A Tesco-ban én láttam sima almás bébikaját. Az én fiam nem ette meg az általam reszelt almát, pedig több fajtát is próbáltam ami szerintem édes volt. :( Azt olvastam, hogy ha megfőzzük, vagy sütjük akkor jobban megeszik a picikék, mert akkor nem olyan savanyú talán. Most majd ezt akarom kipróbálni. Én is adtam neki olyan üvegeset, ami kétféle ízű, az áfonyás alma a kedvence. De keverheted anyatejjel is, más gyümivel is, illetve egy ismerősöm kekszet reszel az almába, úgy megeszi a kicsi lány (bár nem tudom a tied mennyi idős).
Sok sikert a kóstoláshoz!
Én még nem láttam se Tescoban se DM-ben sőt itt a kisebb boltokban sem.A keksz még nekünk korai.
Kipróbáltam bár nem anyatejjel hanem van itthon üveges almalé nektár édeskömény teával és azzal hígítottam.
Imádta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!