Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Kevés a tejem! Tápszerrel...

Kevés a tejem! Tápszerrel kiegészítsem?

Figyelt kérdés
Kisfiam holnap lesz 8 hónapos. Tegnap este kapott cici utàn egy kis tápszert. Hajnali 2 kor èbredt először szopizott. Utána 3, 4:30 ès 6 órakor. Szerintem èhes. Nem akarok teljesen átállni a tápszerre,de kiegèszìtenèm. Nappal 4x szopizik ès már rendes ètelt is szivesen fogadja napi 3x plusz amit maga eszeget. ..most vèkonyabb vagyok mint terhessèg előtt 175 cm ès 60 kg alatt. Nem èrzem valami jól magam.
2014. febr. 28. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha este szopi után kapott még tápszert is, akkor hogy lehetett éhes éjszaka??Inkább próbálj meg valami laktatóbbat adni este..pl tejpépet, vagy sinlac port.Ezek jobban eltelítik, és jobban alszik.

Az én fiam 15 hónapos és még mindig szopizik, mellette mindent eszik..Napközben 3x, éjjel néha-néha 1x fel kel.

Nekem nála soha eszembe sem jutott tápszert adni, pedig én is vékonyabb vagyok sokkal, mint terhesség előtt..családom aggódik is egy kicsit! :D pedig eszek rendesen.170 cm magas vagyok, és olyan 53-55 kiló között ingadozok.

Nem vagyok tápszer ellenes!!!Kislányom 3 hónapos korától tápszeres volt!!!A fiam meg el sem fogadja egyébként..

De ha te attól jobban érzed majd magad hogy tápit kap a babád, akkor csináld!Fontos hogy te is jól érezd magad!!! :) De én még mindig inkább a tejpépre szavazok..nálunk az éjszakai ébredések felét megoldotta..

2014. febr. 28. 10:46
 2/2 anonim ***** válasza:
175 cm, 52 kg, 75 ös melltartót hordanék, de nem hordok, 2 éves múlt a lányom és még szopizik, nem ezen múlik. Lehet, hogy a fogzástól ébred és komfirtcici kell neki, vagy a mozgásfejlődéstől túl érdekes a világ nappal és kevesebbrt eszik, éjjel pótolja. Ha tudod, szoptasd sokat, hamar elmúlik.
2014. febr. 28. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!