Ti mit gondoltok erről? (Kicsit hosszú)

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm kislánya egy idős a kisfiammal. Mindkét baba tápszeres sajnos. Mi most kezdtük még csak a hozzátáplálást almával, aminek a mennyiségét szépen napról napra növelem, hogy hozzászokjon, viszont ő már eteti azt a kicsi lányt: s.répa, krumpli, borsó, cukkini, bolti sütőtök-alma babaétel és persze normálisan citromos-cukros teával itatja szegény babát. Persze ennek tetejében még a csokit is megnyalta az ujjáról. Én ugyan próbáltam a lelkére beszélni, hogy azért még nem így kéne ezt a táplálást, mert még gyenge az emésztőrendszere, és mindenhol azt hallom, hogy ugye gyümivel kezdünk, de ő azt mondja erre, hogy azt nem ad neki nem tudom meddig. Mondtam neki, hogy azért a borsóval, krumplival és társaival még várni kellene, fel is hoztam a párom példáját - házi kolbászt evett fél évesen -, aminek a nyűgjét a mai napig viseli, hisze igencsak rossz a bélrendszere. De feladtam. Csak úgy éreztem, muszáj kiírnom magamból, hogy ti erről mit mondotok, mert mindenhol az ellenkezőjét olvasom annak, amit mond. Annyi volt rá a válasza, hogy falun máshogy van. Elvileg falun erre jobban oda kellene figyelniük nem? Vagy csak én vagyok ennyire óvatos? Mindenesetre nem adnám a fenti ételeket még a gyerekemnek, mert azért fontos a jövője is.

2013. aug. 4. 23:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapos tápszeres baba almát se egyen :DDD, nézz tükörbe, foglalkozz magaddal, hidd el van mivel bőven...
2013. aug. 13. 19:03
 22/23 anonim ***** válasza:
Ennyi időd van 3 hónapos baba mellett?
2013. aug. 13. 19:04
 23/23 anonim ***** válasza:
A másik szemében a gerendát, a sajátjában a szálkát se! Kérdező! Egyikőtők rosszabb mint a másik...
2013. aug. 23. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!