Ti mit gondoltok erről? (Kicsit hosszú)
Szólj esetleg a védőnőnek, sokat árt(hat) a kicsinek!!
Ez nyilván nem a te dolgod amúgy, de ha én kerülnék ilyen helyzetbe, én "bele ütném az orromat"
Ahany haz annyi szokas, ahogy mondani szoktak!
Nem ertem miert mindig a masikkal kell foglalkozni. Nevelje mar mindenki a SAJAT gyereket, ugy ahogy jonak latja.
A legfontosabb dolgot kifelejtettem am is megirni, hogy mennyi idosek a babak?! Bar ettol fuggetlenul is SEMMI kozod hozza. Valoszinuleg o igy latja jonak es semmi baja a kicsinek... biztos nem akarna a sajat gyerekenek rosszat!
Nem ertem miert nem sepreget mindenki a sajat udvaran. Orulj neki, hogy te ilyen figyelmes es tokeletes anya vagy aztan ennyi. Azt az idot meg amit arra forditasz, hogy masok dolgaiba utod az orrod forditsd a gyerekedre es meg jobb anya leszel!
sárgarépa, krumpli mehet az elsők között én a borsóval várnék még. De mennyi idős a kicsi??
Egy kis csokitól sem lesz baja persze nem napi szinten kell adni neki.
2 kisfiú anyukája
Nem tudom, mennyi idősek a babák, jó lenne ha megírnád. Mi pl. 4 hónaposan kezdtük el a hozzátáplálást, most 6 hónapos a kislányom, így elég sok mindent eszik már.
Ha az ismerősöd is hamarabb kezdett el hozzátáplálni, normális, ha már több mindent eszik. Az én lányom is eszik borsót (héja nélkül persze), nincs tőle semmi baja. A cukros-citromos tea azért szerintem is meredek, már ha fekete tea. Amikor én voltam baba, többen is adtak 8 hetes babának narancslevet... például nekem is. Nem vagyok allergiás semmire, egészséges voltam mindig. Szóval, szerintem ez nem akkora tragédia, bár jobb mindent fokozatosan csinálni.
"Én ugyan próbáltam a lelkére beszélni, hogy azért még nem így kéne ezt a táplálást, mert még gyenge az emésztőrendszere, és mindenhol azt hallom, hogy ugye gyümivel kezdünk, de ő azt mondja erre, hogy azt nem ad neki nem tudom meddig. Mondtam neki, hogy azért a borsóval, krumplival és társaival még várni kellene, fel is hoztam a párom példáját - házi kolbászt evett fél évesen -, aminek a nyűgjét a mai napig viseli, hisze igencsak rossz a bélrendszere."
"Én sosem szültam bele, hogy hogyan etesse"
??? Még, hogy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!