A férjem szeretne elmenni velem egy hosszú hétvégére a 1,5 éves lányunk nélkül. Én még korainak tartom. Ti mit gondoltok?
Van nagymama, testvér vagy bárki?
Szerintem már jogos a férjed igénye is, azért nem egy pár hónapos szoptatott kisbabát hagynátok ott hetekre.
Ha megoldható, egyszer valakinél aludjon ott egy napra amikor ki még nem utaztok el, ha bevált, akkor el tudtok menni.
Anyósommal lenne, igen.
Voltunk már erre-arra úgy, hogy reggel mentünk este jöttünk.
Most péntek reggel indulnánk és vasárnap este érnénk haza, tehát 3 teljes nap és 2 éjszaka.
énismerek olyat aki a 11 hónapos hármas ikreit hagytuk itt 3 napra wellnesezni.....nagyon durva
én biztos nem hagynám itt
Ismertem olyat, aki fél éves ikergyerekeket hetekre otthagytak a nagymamánál. Hát, ha a nagyi bevállalja, minél kisebb, annál könnyebben megszokja.
A 1,5 éves már nem olyan kicsi, de még a szeparációs szorongás élhet benne. Ezért én is inkább előtte elvinném 1 éjszakát a nagyihoz, hogy szokja. Ne a nyaralásból kelljen hazajönnetek, ha mégsem bírja.
Ha nem akarod, hogy elhideguljon a házasságod, akkor menj! A gyereknek nem kész semmi baja, hisz ő a mama szeme fénye, jobban óvja, mint a sajat életét.
Mi nem mentünk. Mert a párom nem akarta hagyni a gyereket... Aztán szép lassan eljott a "hideg"...
És hát őszintén szólva, kell a szex, az intimitás, a "semmi másra nem kell figyelni" idő. ha nem otthon, akkor máshol.
És máshol meglesz, ha otthon nincs. Ez 100%. Nálunk is így van.
Utána meg pár év múlva jössz ide érdeklődni, hogy miért csalt meg a férjed... Azért, mert nem kapott tőled időt, figyelmet, ami csak az övé.
Pedig a lehetőség adott volt, csak nem akartad megérteni, hogy egy férfinak kevés az, hogy van hetente 2 ötperces röpke szexnek mondott maszatolás.
Szerinted miért akar elmenni?
Megmondom: mert keveset kap belőled, és nem akar máshoz menni. De elmegy, ha nem változtatsz.
Persze most majd jön az, hogy te mindent megadsz neki, stb, stb...
Nem így van, csak magadat nyugtatod ezzel. De gondold végig. Rájössz, hogy pár éve még másképp volt.
Lehet lepontozni, de ami igaz, az igaz. Akárhogy is írjuk le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!