Szólnak ezért a kórházakban?
Nem szeretnék szoptatni és 2 hét múlva fog megszületni a kislányunk.
Szerintetek szólnak azért a kórházban,ha tápszert kap vagy figyelmen kívül hagyják?Lesz bármi következménye?
Idegen emberek tükréből nagyon sokat lehet tanulni, fejlődni.
"Hiába fürösztöd önmagadban,
Csak másban moshatod meg arcodat."
Ez az idézet József Attilától van. Egy új élet, egy gyermek mindig rengeteg önfeláldozással, de ezzel együtt fejlődéssel is jár. Ettől függetlenül nem vagyok benne biztos, hogy jó, ha mindenki gyereket vállal.
61-es válaszoló!
Én az első gyerekemnél sem fejtem egy millilitert sem.
Szerintem meg pont az a hiteles, aki már túl van egy-két gyereken...de mindegy.
Akkor talán utána kellett volna érdeklődnöd szoptatási tanácsadónál, hogy mi a teendő ilyen esetben, mert akár be is gyulladhatott volna a melled, ami mint tudjuk elég veszélyes is lehet.
Nem a neten kell infot gyűjteni!
"hogy otthon üljünk egész nap,éjjel-nappal fejjek és igen,a melleimet is féltem"
A tápszert is el kell készíteni, vizet forralni, vizet cipelni, tápszert cipelni magaddal mindenhová, ahová a kicsidet is viszed. Steril cumik, üvegek is kellenek, nem elég a elöblíted a csap alatt. Így vagy otthon sterilizálsz ki mindent, és valahogy sterilen szállítod, vagy magaddal cipeled a sterilizálót.
így van! macerás lehet a tápozás...
a szoptatás sokkal egyszerűbb.
a szoptatást nem kell túlkomplikálni.
Egyik kedvenc gondolatom:
"Csodálatos és természetes képességünk, hogy saját testünk bölcsőjébe befogadjuk, életképesen világra hozzuk, majd ANYATEJJEL tápláljuk, védjük és vigasztaljuk gyermekünket."
Érdemes ezen a pár soron elgondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!