Szólnak ezért a kórházakban?
Nem szeretnék szoptatni és 2 hét múlva fog megszületni a kislányunk.
Szerintetek szólnak azért a kórházban,ha tápszert kap vagy figyelmen kívül hagyják?Lesz bármi következménye?
Vegyétek már észre, hogy ez csak egy újabb provokatív kérdés!!!
Én is unatkoztam szülés előtt, de azért ennyire nem!!!
Könnyen lehet, én is gondoltam már rá.
Ha valóban az, akkor innen üzenem: Mire számítottál?! Egészséges gondolkodású anyukáknak igen is, bökni fogja a csőrét, ha valaki "nincs kedvem hozzá" szinte emeli ezt a kérdést. Bár ezt így nem jelentetted ki, de nagyon ezt sugallja a kérdésed.
Igen, beletrafált! Nekem is voltak lelki gondjaim és igénybe vettem pszichológus segítségét! Hála ennek a döntésnek, ma már boldog, pániktól, fóbiától mentes édesanya vagyok. Ezért ajánlottam a szakembert. Csak a szomorú magyar igazság az, hogy még mindig a többség nem kellőképpen van tájékoztatva és úgy gondolja, hogy a "hülyék" járnak ilyen helyekre.
Magától nem fog megszűnni egyetlen probléma sem. El kell menni. Ez ennyire egyszerű.
"en "CSAK ANYATEJ" Ott van baj a fejekben aki azt gondolja,hogy folyékony aranyról van szó.Igen az a legjobb elvileg (ha anyuka egészséges,egészségesen táplálkozik,és nem dohányzik) de a tápszertől sem lesz senki sem kevesebb,ugyanaz a funkciója mint az anyatejnek,és semmivel sem rosszabb.A baba pedig nem lesz betegesebb,mert ez genetika az anyatejnek ehhez semmi köze.
"
A tápszer azért közel sem ér annyit, mint az anyatej. Pláne az első hetekben. Az előtejben rengeteg immunanyag van, ami egyetlen tápszerben sincsen. És akkor még nem beszéltünk a "fajidegen" fehérjéről, ami még a hipoallergén megnevezés ellenére is fennáll.
Én is kénytelen voltam a fiam 3 hós korától tápot adni neki, mert begyulladt a pajzsmirigyem és elapadt a tejem. De ha lenne, a mai napig szoptatnám, ez nem kérdés.
Angliai egészségüggyel ne példálózzunk inkább! Az egyik lehető legalacsonyabb színvonalú, a nyugati országok közül.
Lehet,de legalább nem megy az anyák agyára a szoptatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!