Szólnak ezért a kórházakban?
Nem szeretnék szoptatni és 2 hét múlva fog megszületni a kislányunk.
Szerintetek szólnak azért a kórházban,ha tápszert kap vagy figyelmen kívül hagyják?Lesz bármi következménye?
Kedves kerdezo,
ne is idegesitsd magad a sok "okos" ember miatt.Legy hatarozott,ne foglalkozz semmivel.Erdekes 3 gyerekem van,2 tapszeres volt mert nem volt tejem,most szoptatok.Erről ennyit.A gyermeknek a tapszer is ugyanolyan jo lesz.Letszuksegleteit kielegitik.Korhazban nincs semmi kozuk hozza hogy miert nem szoptatsz hacsak nem egeszsegugyi problemak miatt.A masik,minden csecsemoosztalyon van 1 hutő amibe lefejt tejet lehet tenni ha valakinek sok van,ugyhogy ha nem engedik a tapszert,akkor sem lesz semmi baja a pindurkanak.Jo szulest,kitartast.Remeljuk egyszer eljutunk mar tenyleg oda hogy nem kovezik meg az embert ha valamit maskepp szeretne csinalni csak mert a sok hulye azt szajkozza hogy ez igy jo,es nem ugy.uff/off :D
Utsó, te idegen anyák tejét odaadnád a babának?? Csak úgy, kivizsgálatlanul? Nem azért van a hűtő a kórházban. hogy önkiszolgáló legyen.
Emellett már írtam többször, hogy más, ha valakinek nincsen teje és nem TUD szoptatni, vagy valakinek van, de nem AKAR.
Nagy tájékozatlanságra vall, ha azt hiszed, hogy a tápszer egyenlő az anyatejjel. Ez egyáltalán nincs így annak ellenére, hogy felnőni tápszeren is lehet.
12:20
Köszönöm a jókívánságodat,remélem,jobb lett tőle a napod!
Nem megyek vissza dolgozni,csak nem akarok szoptatni.Nem tudom,hogy miért,de taszít ez az egész szoptatás-dolog,hogy otthon üljünk egész nap,éjjel-nappal fejjek és igen,a melleimet is féltem.
Oké,akkor szerintetek önző vagyok,akinek nem a babája a legfontosabb.Elfogadom,de nem érdekel,hogy idegen emberek mit gondolnak rólam,mert szerencsére nem az ő véleményük határozza meg az életemet.
Az értékelhető válaszokat még egyszer köszönöm,további szép napot nektek!
Kérdező!
"otthon üljünk egész nap,éjjel-nappal fejjek és igen,a melleimet is féltem"
-2 hetes a kicsim (ö a 4.gyerekem), nem ülök itthon egész nap.
-nem fejek sem éjjel, sem nappal, mert már beállt a kereslet-kínálat.
-a melleim ugyanúgy állnak, mint az 1. terhességem előtt, ugyanolyan feszes! pedig 32 hónapos koráig szoptattam az első gyerekemet, és a többit is 2 éves korukig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!