Miért szólnak be az öregek a villamoson azért, mert a hátamon hordozom a gyereket a manducában?
A hordozás az egyik legmegosztóbb téma, aki hisz benne isteníti, aki nem hisz benne, utálja, ennyi.
Aki meg még bunkó is, az be is szól. Nem tudsz tenni semmit, ilyen a világ.
Én nem foglalkoznék vele :) De tényleg, van egy korosztály, akinek teljesen ismeretlenek ezek a hordozók. Nekem a középső lányommal volt olyan, hogy aludt épp a mei-tai-ban, és kérdezte idős néni, hogy nem félek-e, hogy megfullad :o
Én simán csak visszaszólnék, hogy nyilván sírna a gyerek, ha nem lenne jó neki.
Ez a kérdés foglalkoztat engem is. Épp a minap mentünk busszal, 2 hónapos a hordozókendőben, még csak nem is hátul, hanem elől, a 2 éves lányomnak meg a kezét fogtam. Nyilván egyszerűbb így buszozni, ezt gondolom belátják. Erre a néni kétségbeesve esett nekem, hogy "nem fullad meg a gyerek?" a másik kontrázott, hogy "kitörik a lába!" és hazafelé még egy harmadik is megtalált, "Nem esik ki?" kérdéssel.
Az elsőnek még visszaszóltak, hogy "De így akarom megfojtani", de mikor utána ki kellett szednem a gyerek fejét a kendőből, hogy megnézze jól van-e, inkább csak hülyén visszamosolyogtam az érdeklődőkre.
Oké értem én hogy nem látott ilyet meg furcsa neki stb, de azért ne feltételezzék már, hogy szándékosan ártok a gyerekemnek. Gondolkoztam hogy röplapokat gyártok a hordozásról, és azt fogom odaadni az ilyeneknek...
Gondolj bele, idősek.
Ez olyan nekik, mint tablet vagy pénzt utalni elektronikusan.
Nem ismerik.
A megjegyzéseket szereld le frappánsan. Vagy ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!