Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg ilyen bunkók a bkv-n...

Tényleg ilyen bunkók a bkv-n az emberek? Ma a 4 villamoson utaztam, persze nem adták át a helyet aztán pár megálló múlva leszállt a nő ahol álltam, de mielött leültem volna egy negyvenes férfi gyorsan odafurakodott és leült. Az eszem megállt.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 18:01
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a múltkor egy 80éves papa akarta átadni a helyét a villamoson, holott fiatalok is ültek a közelemben. Persze, nem fogadtam el, nehogy már egy idős ember álljon több megállót is...a fiatalok meg röhögtek...én már nem lepődök meg semmin.
2009. ápr. 9. 18:03
 2/33 anonim ***** válasza:
80%

Igen, sajnos ez 2009, Magyarország...

Én kinyitom a szám, és pofátlanul közlöm, hogy nem érzem jól magam, hadd üljek le.

Állj a sarkadra!

2009. ápr. 9. 18:07
 3/33 anonim ***** válasza:
97%
Igen ilyen tahók az emberek.Nincs még babám,egyenlőre nem is várom,de nap mint nap látom,hogy bizony csesznek átadni a helyüket a fiatalok a terhes nőknek,pedig már jól látható a pocakja,mert ha még nem látni akkor azt mondom oké,de ha már látod,h szegény nő alig bír állni,akkor adják át.Én a helyetekben rájuk szólnék,de mosolyogva,mert ha csak egy kicsit is szúósan nézel még ők kezdenek el hurrogni.Vagy a legjobb,feléjük állsz és a képükhöz nyomod a hasad,nem szó szerint,de ha még ez sem segít akkor már tényleg nincs más megoldás.
2009. ápr. 9. 18:08
 4/33 anonim ***** válasza:
88%

húúúú...én lerúgnám a székről!!

hogy lehet valaki ekkora tapló bunkó?!?

annyira fel tudnak bosszantani ezek...nincs benne semmi bűntudat?

és rád is nézett? vagy sunyi mód mint aki észre se vett nézelődött kifele az ablakon??

2009. ápr. 9. 18:09
 5/33 anonim ***** válasza:
88%

Sőt, még bunkóbbak!!! Én a metrón álltam, le se tagadhatnám hogy kismama vagyok, és az ott ülő férfik ill nők ott sasolták a pocakom, nézegették, mikor rájuk néztem elnéztek, de egyik sem adta volna át a helyét. Mert ha nem látják vagy nem veszik észre mert úgy állok vagy csak babmul kifelé a fejéből és észre sem veszi a körülötte lévőket, vagy olyan öreg hogy föl se tud állni akkor oké, de íííígy??? Hogy ott figyeli a pocakot és sz@rik rááá????

Tisztelet a kivételnek, mert vannak nagyon NAGYON ritkán olyanok akik átadják a helyet de kb 100-ből 2 ember.

Sajna ilyen világban élünk.

Ne húzzuk fel magunkat rajta, mert csak ártunk magunknak.

Sok boldogságot kívánok!

2009. ápr. 9. 18:11
 6/33 anonim ***** válasza:
85%

Javítanék: férfiak, és 100-ból :D

Előző voltam

2009. ápr. 9. 18:13
 7/33 anonim ***** válasza:
82%
Szia.Én is nap mint nap tapasztalom,mikor jövök.megyek a munkahelyemre,mert még dolgozom.Persze a pocim már olyan jól látszik le sem tudnám tagadni és igen ennyire bunkók,kretének,hogy szarnak Ránk.Látják mi a szitu és mikor rájuk nézel gyorsan elfordúl,mintha nem is vett volna észre.Sőt jobbat mondok a húgom már megszült még pici a baba 2hónapos,és sajna BKV-ni kellett,mert a sógor szolgálatba volt a kocsi nála volt.És képzeld én szoltam a buszon,hogy legyenek szivesek és valaki adja legalább neki át a helyett a babával.Ha nem szólok ott áll a picivel a kezében.Ennyit róluk.Onduritóak.22hetes km.Boldog babavárást.
2009. ápr. 9. 18:17
 8/33 anonim ***** válasza:
88%

Ne is idegesítsd magad ezen. Egyszer, amikor kb 8 hós terhes voltam, a villamoson álltam és egy másik kismama!! akarta átadni a helyét. Ő "csak" 5-6 hónapos terhes volt. Mondtam neki, hogy ne hülyéskedjen már.... megszoktam. Erre a férfi , aki előttem ült, felállt, mert eddig nem vette észre, hogy a hasam a fejét súrolja...

Én már csak akkor szólok, ha tényleg rosszul vagyok, 2x volt ilyen, de nem érdekelt, mondjuk át is adták egyből a helyet...

2009. ápr. 9. 18:17
 9/33 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a 9 hónap alatt pontosan kétszer adták a helyet, és azt is már a 8-9. hónapban. Szégyen gyalázat! :((
2009. ápr. 9. 18:18
 10/33 A kérdező kommentje:
28 hetes vagyok és látszik rendesen a hasam.Engem nem zavar ha állni kell, csak félek hogy elesek mert egyszer akkorát fékezett a villamos hogy egy pasi esett vagy 2 métert.
2009. ápr. 9. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!