Tényleg ilyen bunkók a bkv-n az emberek? Ma a 4 villamoson utaztam, persze nem adták át a helyet aztán pár megálló múlva leszállt a nő ahol álltam, de mielött leültem volna egy negyvenes férfi gyorsan odafurakodott és leült. Az eszem megállt.
Igen, sajnos ez 2009, Magyarország...
Én kinyitom a szám, és pofátlanul közlöm, hogy nem érzem jól magam, hadd üljek le.
Állj a sarkadra!
húúúú...én lerúgnám a székről!!
hogy lehet valaki ekkora tapló bunkó?!?
annyira fel tudnak bosszantani ezek...nincs benne semmi bűntudat?
és rád is nézett? vagy sunyi mód mint aki észre se vett nézelődött kifele az ablakon??
Sőt, még bunkóbbak!!! Én a metrón álltam, le se tagadhatnám hogy kismama vagyok, és az ott ülő férfik ill nők ott sasolták a pocakom, nézegették, mikor rájuk néztem elnéztek, de egyik sem adta volna át a helyét. Mert ha nem látják vagy nem veszik észre mert úgy állok vagy csak babmul kifelé a fejéből és észre sem veszi a körülötte lévőket, vagy olyan öreg hogy föl se tud állni akkor oké, de íííígy??? Hogy ott figyeli a pocakot és sz@rik rááá????
Tisztelet a kivételnek, mert vannak nagyon NAGYON ritkán olyanok akik átadják a helyet de kb 100-ből 2 ember.
Sajna ilyen világban élünk.
Ne húzzuk fel magunkat rajta, mert csak ártunk magunknak.
Sok boldogságot kívánok!
Javítanék: férfiak, és 100-ból :D
Előző voltam
Ne is idegesítsd magad ezen. Egyszer, amikor kb 8 hós terhes voltam, a villamoson álltam és egy másik kismama!! akarta átadni a helyét. Ő "csak" 5-6 hónapos terhes volt. Mondtam neki, hogy ne hülyéskedjen már.... megszoktam. Erre a férfi , aki előttem ült, felállt, mert eddig nem vette észre, hogy a hasam a fejét súrolja...
Én már csak akkor szólok, ha tényleg rosszul vagyok, 2x volt ilyen, de nem érdekelt, mondjuk át is adták egyből a helyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!