Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg ilyen bunkók a bkv-n...

Tényleg ilyen bunkók a bkv-n az emberek? Ma a 4 villamoson utaztam, persze nem adták át a helyet aztán pár megálló múlva leszállt a nő ahol álltam, de mielött leültem volna egy negyvenes férfi gyorsan odafurakodott és leült. Az eszem megállt.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 18:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
76%
Na, igen, ez Magyarország..:( Három hete Rómában jártunk és a metrón amikor megláttak egyszerre hárman is felugrottak átadni a helyüket, fiatalok és középkorúak egyaránt! Mindezt mosolyogva, látszott, hogy ott ez a természetes. Arról már nem is beszélve, hogy mindenhol előreengedtek a sorbanállásnál, akár a Vatikánban, akár a boltokban a pénztárnál. Nem tudom, nálunk miért ennyivel bunkóbbak az emberek:(?
2009. ápr. 9. 20:07
 22/33 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom,volt amelyik válsznál kikerekedett a szemem.De persze ha ők vagy a párjuk várna gyereket teljesen fel lennének háborodva ha nem adnák át nekik a helyet.
2009. ápr. 9. 20:24
 23/33 anonim ***** válasza:
87%

Szia! Igen, ilyen bunkók az emberek.

Én ugyan nem BKV-n utazok, de volt egy elég gáz helyzetem mikor a kisfiammal voltam terhes. 30 hetesen államvizsgáról jöttem haza távolsági busszal Pécsről Békéscsabára, a busz tele volt, persze fiatal egyetemistákkal. Szerintetek átadta valamelyik is a helyét?? Bajáig álltam a tömött levegőtlen buszon mintegy 1 és 1/2 órát, közben tolakodtak, furakodtak mellettem. Akkor is csak az volt a szerencsém, hogy pont a mellettem ülő székről állt fel egy nő és gyors lehuppantam a helyére. Persze közben jópáran villámokat szórtak rám a szemükkel.

Szóval ez a magyar közlekedési kultúra.

2009. ápr. 9. 21:32
 24/33 anonim ***** válasza:
85%
Elsők közt író vagyok.Jesszus azért vannak itt durva helyzetek.Barátnőm gimi utolsó évében esett teherbe,tudni kell,hogy a busz amivel le kellett járnunk dugig volt,nem egyszer fordult elő,hogy összecsuklott úgy kaptam el,de bezzeg a tömtt csuklós buszon,ami csak diákokkal volt tele senki sem állt volna fel.Úgy rugdostam ki őket,hogyde már bocsi,de nem látja e,hogy terhes.Szerencsére ahogy nőtt a pocija rendesebbek lettek,de akkor sem voltak valami hú de nagyon aranyosak,volt olyan,hogy lyukas óránk volt,ő pedig mr 34 hetes volt és hát nem lehetett bemenni egy terembe sem,a székek a folyosón meg mind foglaltak voltak,egy sem állt volna fel,ő meg nem bírt szegény állni,úgyhogy lecsüccsentem a földre,és úgy ült bele az ölembe
2009. ápr. 9. 21:48
 25/33 anonim ***** válasza:
63%
igen, mindenki szidja a másikat h milyen taho bunko....de ugy megsugom h egész terhességem alatt...1 kezemen meg tudom számolni h hány NŐ adta át a helyet...mindeg pasik adták át...
2009. ápr. 10. 08:07
 26/33 anonim ***** válasza:
83%
Engem az bosszant a legjobban mikor a nőgyógyásznál tele van a váró "kispapákkal", akik természetesen mind ülnek, de eszükbe sem jutna, hogy átadják a helyüket. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy bezzeg ha az ő párjuknak nem adná át valaki a helyet, milyen nagy lenne a szájuk. Hihetetlen, hogy ott ülnek a szintén terhes párjuk mellett és csak néznek a nagy semmibe!
2009. ápr. 10. 11:38
 27/33 anonim ***** válasza:
85%
Így van! Én ezen dobtam el az agyam.. pár napja voltam vérvételen a kórházba,és a csaj meg a párja jókedvűen ültek és töltötték ki az abortuszhoz! a papírt,de nem álltak volna fel,amikor vagy 10 nagypocakos kismama várt a vérvételnél,vagy túlvolt rajta..
2009. ápr. 10. 13:22
 28/33 anonim válasza:
65%
Mindenki nézzen magába: időnként mindannyian bunkók vagyunk.
2009. ápr. 15. 08:05
 29/33 anonim ***** válasza:
81%

Errefelé az a divat, hogy a helyi járaton az idősebb korosztály (50-55től felfelé) direkt nem az ablak mellé ül, hanem oda felpakolja a csomagját és így 2 helyet foglal. Hát én a hatalmas hasam az orra alá dugom és minden további nélkül jó hangosan rákérdezek, hogy "Szabad a hely, vagy a csomagoknak külön bérletük van?" :D 99%-ban elszégyellik magukat és máris van helyem.

Viszont a férfiakon meg sem lepődöm. :( Amikor beérkezik a busz előfordult, hogy nénikék előreengedtek, viszont a pasi simán a hasamba állította volna az esernyőjének a hegyesebbik végét.

Legutóbbi kalandom :D Várakozunk a járatra, kora délelőtt, két néni, egy bácsi, én és egy nőnek kinéző valami. Busz jön, a nőstény felugrik mindenkit félrelökve. Hát nem bírtam befogni a szám. :) A buszon ugyanis 2 ember volt a sofőrrel együtt!!! tehát semmi oka nem volt a tolakodásra.

"Egy békában is több tisztesség van! Nő létére képes nemcsak időseket, de egy felszálló kismamát is félrelökni a lépcsőn csak hogy elsőként szállhasson fel?" A 10 perces út alatt végig tűzvörös képpel kifelé bámult a sofőr pedig vigyorogva vezetett. :)

Nem szabad megijedni, nem szabad hagyni magunkat!!!

2009. ápr. 19. 14:58
 30/33 anonim válasza:
83%
Most aztán kapni fogom rendesen a lepontozást de muszáj a másik oldalról is megközelítenem a dolgot.SAjnos vannak olyan kismamák akik kikövetelik maguknak a külön bánásmódot.A terhesség nem betegség hanem egy állapot.Az ember hiába fiatal lehet ő is nagyon fáradt,sőt érezheti magát rosszul de ha nem adja át a helyét egy kismamának már meglincselik.A másik.A boltban a várakozás.Kilóméter hosszú sor,tömeg,meleg már éppen én következnék amikor bevágódik egy terhes nő és kiköveteli magának a helyet,mert ez "természetes"hisz ő terhes.És még neki áll feljebb.Lehet hasonló tapasztalatok miatt ilyen a többi ember is.Persze ha egy udvarias kedves kismama megkérdezi hogy beállhatna-e elém akkor mosolyogva beengedem.De ha arrébb lök és és még ő háborog akkor mire számít...Ettől függetlenül tényleg bunkók vagyunk mi magyarok,de mindenkit meg lehet érteni.
2009. dec. 1. 01:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!