Egy férfi lehet terhes?
Minap kapcsolgattam a Tv-t és fél füllel halottam ,hogy ilyenről beszéltek és mondták ,hogy nem kizárt egy férfi terhessége.
Szval tényleg igaz?
te valamit félre hallottál.
gondterhes max...
Nem, a férfiaknak nincs sem méhe, sem petefészke. Olyan viszont van, hogy valaki levágatta a melleit, mondván ő inkább férfi lesz, de a belső női nemi szerveit meghagyta, így egy gyereket ki bírt hordani.
Ennek az etikájáról inkább ne beszéljünk, de a terhesség csak méh és petefészek segítségével jöhet létre.
Méhen kívüli terhesség létezik nőknél, de ahhoz is érett pete kell és az rohadt veszélyes dolog, műteni kell azonnal. Szóval ilyen módon a gyerek nem tud kifejlődni, csakis a méhben.
"Rendkívüli esemény történt Rátóton. Rozi, nemrég született kisfiának a Józsi nevet adta, szakítva azzal a szokással, hogy a faluban minden férfit - a tanácselnök után - Bélának hívnak. Józsi felnő, akár a többi gyerek, de mindig kilóg a sorból. Hosszú ideig nem érdeklik a lányok, majd mikor összejön Ágikával, csodálatos módon ő marad terhes."
A legényanya c. magyar film. Nézd meg, ha akarsz akkorát röhögni, mint én a kérdésen.
BÉLÁIM TÚLTÓLTUK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!