41-es villamoson muti-bácsi, igaz lehet?
Ma leállított egy decens középkorú házaspár a megéllónkban, hogy a 41-es vonalán mostanában utazik egy "szatír", aki kisgyerekeknek mutogatja "magát", ha meglátjuk hívjuk a rendőrséget. Nem tudom igaz-e, de inkább szólnék, hátha más utazik innen gyerekkel ezen a vilin.
Esetleg látta is valaki?
Nem tudom, hogy konkrétan a 41-esen ki van, de én nagyon sok ilyen alakkal találkoztam már BKV-n...
Egyszer a 21-es villamoson leült velem szembe egy pasi, elővette és verte magának...hát még jó, hogy nem volt velem gyerek.
Simán igaz!
10 éve a 99-es buszon találkoztam egy fiatal exhibicionistával, majd késöbb a 47-es villamoson is egy öregebbel. 3-4 éve pedig a 3-as metrón Újpest felé, akkor húgommal voltam.
Nekem anno nagy trauma volt, hogy elökapta, hiába voltam 13 éves, mély nyomot hagyott bennem:(
Vigyázzatok ezzel!!! Babámat is óvom, van aki erre izgul :((
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!