Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kórházakban milyen tápszert...

A kórházakban milyen tápszert kapnak a babák? Mindenképp hipoallergént? Elsősorban a debreceni Klinika érdekelne, ha valaki netán tudja.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 17:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%
Tápszert nem igazán, ha anyuka nem hajlandó szoptatni akkor leginkább lefejt tejet, ha nincs elég csak akkor jön a tápszer. Vagy külön kérésre. Igen, hippoallergén HA-s tápszereket kapnak.
2012. ápr. 16. 17:36
 2/17 A kérdező kommentje:
Az én babám tápszert kapott, mert nem lehettem vele az első napokban. Csak kíváncsiságból kérdezem, azóta teljesen tápszeres lett itthon.
2012. ápr. 16. 17:38
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
én szerintem és most ne nagyon ijedj meg, de a legolcsóbb sz@rt adják. nem hiszem, hogy költ a kórház hypoallergénre.
2012. ápr. 16. 17:49
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

mi az, hogy nem hajlandó szoptatni???!

inkább nincs elég teje...

2012. ápr. 16. 17:50
 5/17 anonim ***** válasza:
63%
Hát ez kicsit durva amit az első válaszoló irt,hogy ha anyuka nem hajlandó szoptatni....Az eszedbe se jut hogy esetleg nincs teje?Nekem pl nem volt és orditott a gyerekem,mert éhes volt,és igen kapott pótlást mert kértem.Azt meg nem hiszem hogy a legolcsóbb szart adják az újszülötteknek.
2012. ápr. 16. 17:52
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Kapott az enyém is,mert NEM volt tejem.Milimilt,és természetesen hipoallergént,ez nem is lehet kérdéses.
2012. ápr. 16. 20:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek üzenem, hogy pl. császáros anyáknál olykor egy hét (!) is eltelhet a tejbelövellésig! 1 hétig babát nem lehet éheztetni! Arról az esetről inkább nem is beszélek, hogy tudod vannak olyan édesanyák, akik nem TUDNAK szoptatni különböző okok miatt. Nagyon nagyon elenyésző részük nem akar!

Egyébként szégyellhetnéd magad az ilyen rosszindulatú és tudatlan kijelentések miatt.

2012. ápr. 16. 21:38
 8/17 anonim ***** válasza:
hát nálunk biztos, hogy nem milumil Ha start volt azokban a több literes tartályokban amik álltak a hűtőben. Naná, hogy nem volt frissen bekeverve, stb. Jó, biztos ilyen fajta, de nem volt bizalomgerjesztő. Nem hibáztatom a kórházakat, biztos pénz hiány van (ezéárt van sok helyen cukros víz). Ha minősági tápszert szeretnél a babádnak pótlásként, akkor egész egyszerűen vigyél be. Apuka viszi a termoszt és kész.
2012. ápr. 17. 07:47
 9/17 anonim ***** válasza:
nekem 5 nap kellett és nem voltam császáros.
2012. ápr. 17. 07:49
 10/17 anonim ***** válasza:

"én szerintem és most ne nagyon ijedj meg, de a legolcsóbb sz@rt adják. nem hiszem, hogy költ a kórház hypoallergénre"

Persze. A legolcsóbb szart, és pelenkát sem kapnak, csak lapulevelet a popsijuk alá...

TERMÉSZETESEN CSAK HYPOALLERGÉN tápszert !!!

2012. ápr. 17. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!