A kórházakban milyen tápszert kapnak a babák? Mindenképp hipoallergént? Elsősorban a debreceni Klinika érdekelne, ha valaki netán tudja.
beszélgessünk már normálisan! nem biztos, hogy igazam van, (nem is állítottam, hogy meg lenne hivatalosan alapozva a sejtésem, bár ti sem) de a hangsúly lehetne normális.
igen, van olyan kórház, ahol be kell vinni a pelenkát.
Ilyenkor belegondolsz, hogy kit, milyen pillanatában találsz el? (nem akarom részletezni, de engem épp egy nagyon szomorú történet kellős közepén. zokognék egész nap és akkor még ez is. )
Sajnálom hogy rossz időszakod van!
Csak hát Te írhatod, hogy a legolcsóbb sz@art adják?
Persze, van ahová vinni kell pelust pl., de azért az nem egyenlő a tápszer kérdésével, amin a gyerek egészsége múlhat.
Mégegyszer sajnálom a rossz időszakot, remélem hamar túl leszel rajta!
Igen, valóban én is nyers voltam, elnézést kérek. A témához visszatérve: biztos nem károsabb az a tápszer, mint egy másik, de nem vagyok benne biztos, hogy hypoallergén lenne. (meg, mondom, nem keverik be frissen) Bár az a pár nap, nem nagy ügy, én nem vagyok paramami. Bár legközelebb viszek be magammal tápszert, emiatt. (nem csak emiatt, hanem legalább nem kell menni 3 óránként és magyarázkodni...szabály szerűen minden alkalommal kikérdeztek, hogy ő kaphat tápszert? meg lett beszélve? olyan megalázó volt.) Végül is, mindegy, már nektek sem aktuális.
Hátha jár majd erre valaki, (pl. csecsemős nővér :)), aki tudja, hogy mit adnak.
de az is lehet, hogy tényleg hypoallergén, csak nem gondoltam volna, hogy telik rá, ekkora pénzhiány mellett. (
befejeztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!