Igaz lehet,hogy a tápszeres táplálás jobb is lehet, mint a szoptatás?
Az egy okos orvos volt!
Magam is ezt tapasztaltam.
Sokkal kevésbé beteges, sokkal fejlettebb minden szempontból a tápos baba.
Ugyanez igaz a császárra is, ami az anya szempontjából kellemetlenebb, de viszont a babának meg jobb. Nem traumatizálódik annyira.
13as, az én gyerekem megvágták császár közben..biztosan nem traumatizálódott a heggel a vállánál.
Program császár meg a legrosszabb ami történhet a gyerekkel hiszen nincs ideje adaptálódni, és később komoly tanulási és viselkedési gondjai lehetnek. Erről vannak tanulmányok is.
Nagy az isten állatkertje, itt is látszik. Hogy lenne már jobb egy mesterséges kutyulmány mint egy bioaktív cucc? Kismillió enzim, hormon, jótékony baktérium, stb van az anyatejben, amit a tápszerbe ha akarnának sem tudnának beletenni, de ja... Biztos sokkal jobb, mert kövérebb lesz tőle a gyerek... (Mondjuk ez sem mindig van így.) A császár meg... Műtét közben igen, bizonyára kisebb a komplikáció lehetősége mint a hüvelyi szülésnél, de egy komplikáció mentes hüvelyi szülést és egy császárt összehasonlítva hosszútávú hatások tekintetében már nem ennyire egyértelmű a mérleg. Vagyis de, a természetes szülés javára. Illetve mind a császár, mind a h. szülés során alkalmazott altató, fájdalomcsillapító, érzéstelenítő és egyéb nyalánkságok is átmennek a babába is, azoknak meg aztán végképp semmit nem tudunk mondjuk a többéves hatásairól.
Attól, hogy valakinek orvosi diplomája van, sajnos még lehet s.gghülye.
Derjaderja
Az idei legnagyobb baromságod, amit mondtál.
Egy anyatejes, egy tápszeres gyerekem van. Átok volt a tápszer. Sokkal nagyobb kínlódás volt bárhova elindulni, kutyulni összebújás helyett éjjel is. Plusz megtalálni a megfelelőt, amitől nem hány, nem megy a hasa vagy az ellenkezője nem köt bele. Borzasztó volt.
Egyébként nem fejlődött jobban, mint az anyatejes testvér, sőt. Betegesebb is volt.
14-es: lehet, hogy vannak tanulmányaid és akadhatnak császáros balesetek is, de én a környezetemben tapasztaltak és gyerekes családok alapján írtam.
Sokkal okosabb és fejlettebb gyerekek azok, akik megfelelően jó minőségű tápszert kaptak és kevésbé traumatizáltak, akiket komplikáció és gond nélkül gyorsan kivettek.
Kis hazánkban a szenvedés a divat, ezért vannak lepontozva azok, akik merészelnek nem egy véleményen lenni az ősi beidegződésűekkel.
Igen, egészséges lenne az anyatej, amennyiben nem az lenne vele a gond, mint a mai zöldség és gyümifélékkel is, hogy a különböző környezeti és egyéb hatások miatt már csupán csak töredékrészét tartalmazzák a kívánatos anyagoknak..
18as, nem, két hétig voltam intenzíven a császár után, egy multirezisztens húsevő baktérium fertőzés miatt. A gyerekem csupán 4 napig. megnyugodhatsz.
Sajnálom hogy nem megy az értő olvasás pedig elvileg 4 osztályt már elvégeztél. Mint írtam, császárom volt, ahol megvágták a gyereket. Még én se vagyok olyan csoda, hogy egyszerre szüljek hüvelyi és császáros úton se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!