Melyik típusú sterilizálót érdemesebb megvenni? Phlilips Avent 3in1 vagy Chicco Natural 3in1?
Figyelt kérdés
szept. 6. 06:39
1/8 anonim válasza:
Szimpla mikrós megteszi. Pl: mam. Csak legyen elég nagy a mikró.
3/8 anonim válasza:
Én csak simán a tasakosat használtam mikróban. Az is teljesen jól kifertőtlenitette és nem volt drága. Sok ideig úgyse használod.
4/8 anonim válasza:
Tasakos, vagy mikrós..
Amúgy felesleges..
Nekem csak a folyadék volt nem tápszeresek..
Így is hamar abbahagytam
5/8 anonim válasza:
Nekünk avent 4in1ben van, de csak mert kaptunk brendonba kártyát és pont le volt értékelve. 1 éves a pici, nem használnám már amúgy neki, de megszárítja a cuccokat is. Amúgy jön a kistesó is, fejni szeretnék így oda kifejezetten jól fog jönni, mert fejni szeretnék. És ha nedves volt a mellszívó, akkor nekem sosem szívta le rendesen. Amúgy alapvetően elég a mikrós is szerintem.
6/8 anonim válasza:
Ugyan csak 3 honapig sterilizaltam mielott meguntam, de akkor naponta :D
Na en olyat vettem volna, ha lett volna helyem, ami nem csak sterilizal, de meg is szaritja a cuccokat.
Szerintem az hasznos lehet.
Amugy en is zacskot hasznaltam mikorban vagy kifoztem hagyomanyos modon, de ugye attol szarazak nem lesznek.
7/8 anonim válasza:
Jó a sima mikrós, még az is túl nagy helyet foglal...
Amikor kész oldalra kell dönteni a cumisüveget és a cumikat is úgy hamarabb szárad, amúgy meg nem baj ha nem szárad meg, ami rajta marad víz a steril, forralt víz (pontosabban a vízgőz lecsapódva).
8/8 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Nekem van tasakos fertőtlenítőm is. Mam cumisüveget használunk amihez nem kell külön sterilizáló mert csak összerakod és be a mikróba. A mam cumihoz jár doboz amibe tudod sterilizálni. Lehet kapni Chicco sterilizáló folyadékot 1 literes kiszerelés jó sokáig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!