Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Melyik típusú sterilizálót...

Melyik típusú sterilizálót érdemesebb megvenni? Phlilips Avent 3in1 vagy Chicco Natural 3in1?

Figyelt kérdés

#szoptatás #cumisüveg #sterilizáló #sterilizátor #tápszerestáplálás
szept. 6. 06:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szimpla mikrós megteszi. Pl: mam. Csak legyen elég nagy a mikró.
szept. 6. 06:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tökmondegy, amelyik neked szimpibb.
szept. 6. 07:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak simán a tasakosat használtam mikróban. Az is teljesen jól kifertőtlenitette és nem volt drága. Sok ideig úgyse használod.
szept. 6. 08:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Tasakos, vagy mikrós..

Amúgy felesleges..

Nekem csak a folyadék volt nem tápszeresek..

Így is hamar abbahagytam

szept. 6. 09:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk avent 4in1ben van, de csak mert kaptunk brendonba kártyát és pont le volt értékelve. 1 éves a pici, nem használnám már amúgy neki, de megszárítja a cuccokat is. Amúgy jön a kistesó is, fejni szeretnék így oda kifejezetten jól fog jönni, mert fejni szeretnék. És ha nedves volt a mellszívó, akkor nekem sosem szívta le rendesen. Amúgy alapvetően elég a mikrós is szerintem.
szept. 6. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan csak 3 honapig sterilizaltam mielott meguntam, de akkor naponta :D

Na en olyat vettem volna, ha lett volna helyem, ami nem csak sterilizal, de meg is szaritja a cuccokat.

Szerintem az hasznos lehet.

Amugy en is zacskot hasznaltam mikorban vagy kifoztem hagyomanyos modon, de ugye attol szarazak nem lesznek.

szept. 6. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Jó a sima mikrós, még az is túl nagy helyet foglal...

Amikor kész oldalra kell dönteni a cumisüveget és a cumikat is úgy hamarabb szárad, amúgy meg nem baj ha nem szárad meg, ami rajta marad víz a steril, forralt víz (pontosabban a vízgőz lecsapódva).

szept. 6. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem felesleges. Nekem van tasakos fertőtlenítőm is. Mam cumisüveget használunk amihez nem kell külön sterilizáló mert csak összerakod és be a mikróba. A mam cumihoz jár doboz amibe tudod sterilizálni. Lehet kapni Chicco sterilizáló folyadékot 1 literes kiszerelés jó sokáig elég.
szept. 15. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!