Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Majdnem 9 hónapos baba nem...

Majdnem 9 hónapos baba nem fogadja el a tápszert?

Figyelt kérdés

Anyatejes baba volt születése óta és az utóbbi pár hétben nem hízott semmit. (9,2 kg) A tejem viszont nagyon kevés már. Időközben megtanult ülni, mászni, viszont aggasztó, hogy a tápszert, tejpépet nem fogadja el.

Kipróbált tápszer: Milupa, Milumil1, Milumil ceaser-biotik.

Amint megérzi az ízét fordul el és tolja el.

Van valakinek esetleg tippje, hogy mivel lehetne próbálkozni még? Köszönöm szépen!

aug. 6. 07:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A hizas idovel lelassul ez teljesen termeszetes, a sulya is jo, okod nincs hizlalni.

Ha amugy nem akarod a szoptatast abbahagyni, akkor nem is eroltetnem a tapszert annyira. Szoptass tovabb, aztan majd meglatod hogy alakul.

De ha szeretned levalasztani, akkor persze probalkozni kell tovabb. Lehet csak a 3. cumisuveg fog bejonni meg a sokadik tapszer. Ha felalomban eteted, ugy lehet jobban elfogadja.

aug. 6. 07:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Ő második gyerek, az első sokáig szopizott (15 hónap) és furcsa, hogy ennyire nincs tejem már most. Igazából fáj 🤣 mmint szegény szívná, de lassan nincs mit. A cumisüveggel az elején szintén volt probléma, de a mam, pepco, noname után a Philips bejott vegre. Teát, vizet issza rendesen. Csak ez a tejalapú dolog idegesít, hogy ha nincs nincs annyi tej, akkor "biztos éhen, szomjan hal a gyerek" üzemmódba kapcsol a hülye agyam.

Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál ❤️

aug. 6. 07:46
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Próbálj ki mnás fajta tápszert, nem minden baba szereti mindegyik ízét.
aug. 6. 07:51
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Próbáljatok ki másik tápszert esetleg. Valaki írta az álometetést 😀 Én is javaslom! Nekünk is volt egy ilyen korszak, hogy annyira nem akarta megenni a tápszert és sokszor álmába etettem. De ez is csak egy korszak. Most 18hós a fiam, màr jó lenne, ha nem is inná a tápszert, de este, lefekvés előtt mikor meglátja, hogy közelítek felé a táppal, szinte örömtáncot jár 😂 változnak az idők.
aug. 6. 08:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget 😊 viszont nem én pontoztam le senkit, tőlem a zöld pacsi ment
aug. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!