Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem fogadja el 9 hónapos fiam...

Nem fogadja el 9 hónapos fiam a tápszert. Más is volt így? Átmeneti? Mivel pótoljam a hiányzó anyatejet?

Figyelt kérdés
Néha bele tudok keverni 90-120 ml-t / nap a kajájába /+vmennyit cicizik is még/, de nem nagyon akarja simán megenni, pedig többet és többféleképp /kanállal, pohárból/ megpróbáltunk. Miért utasíthatja el? Vagy van ilyen időszak? Kóstoltassam joghurtttal? Sajtot és túrót kap, de abból sem sokat.
2010. aug. 16. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
2010. aug. 16. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
szia! valaki belinkelte neked a kérdésemet :-), mi is így állunk. Én már nem idegelem magam, jelenleg vanillia ízú tápszert adok neki, a milupától, ebből 300 ml-t eszik meg. Szerintem kinőttek belőle. Az enyém se turót se sajtot nem kap, mert itt németben nem szokás, meg nincs is oylan finom mint otthon. Adjál neki halas kajákat heti egyszer és sok gyümölcsöt züldséget, abban is van annyi vitamin... ne meg husis kaját.
2010. aug. 16. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen időszak, akkor átváltottam vaniliás izű tápszerre, azt megitta, de csak egy ideig, majd azt sem. Védőnő javasolta, hogy csináljak a tápszerből turmixot (pl. banán), de azt se nagyon akarta elfogadni. Utána már úgy voltam vele, hogy iszik, amennyit iszik, nem idegeskedem rajta. Pár hét után visszaállt az eredeti állapot, megint itta rendesen a tápszert.
2010. aug. 16. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!