Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak ha 9 hónapos...

Mit csináljak ha 9 hónapos kislányom nem fogadja el a tápszert? A ti babátok ilyen idősen milyen tápszert ivott?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Milupa Milumil 3
2010. szept. 5. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindkét lányomnak volt nagyjából ennyi idős korában egy időszak, amikor nem fogadták el a tápszert. És ahogy hallom, elég sok babánál előfordul ilyen, 9-12 hónapos koruk körül. Szerintem egyszerűen csak megunják, plusz ráadásul ekkora már elég sok új ízt megismernek már, pláne nem kell nekik az "uncsi" lötty.

Akkor sincs baj, ha néhány napig nem iszik tápot, ezalatt adj neki helyette joghurtot, tejpépet, hogy azért legyen tejalapú is a napi menüjében.

És próbálj meg másik tápra váltani. Mindkét lányomnál az alap, induló a BEBA táp volt, erről váltottunk a nagyobbiknál a Mildibé Jóéjt tápjára, illetve most a kicsinél a banános Mildibére. Próbálkozni kell, hogy melyik ízlik neki, a nagyobbikom pl. nagyon nem szerette a banános tápot.

2010. szept. 5. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! 9 hós kisfiam a Humana HA 2-es tápszert issza.Nekünk kell a HA mert van allergia a családban! De amúgy én nem próbáltam más márkát mert szereti ezt!
2010. szept. 5. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
2010. szept. 5. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Most vettem neki milupa milumilt meg jó éjszakát tápszert.Eddig beba banánosa volt,de egyszerűen nem kéri.Gondolom már unja.A Milupát elkezdte inni este,de fél üvegnél megfogta és elhajította és nem is ivott belőle többet.Reggel szintén.Remélem csak az uj íz miatt csinál így és majd többet is megiszik belőle,mert csak 140-150ml.-t ivott mind a kétszer.Mondjuk több mint a semmi!!!!Ez már haladás.
2010. szept. 6. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!