Miért nem fogadja el 4 ónapos kislányom kiegészítésként a tápszert?
Az ilyen ostoba védőnőket el kéne tiltani a pályáról!!!!
Miért ne lenne elég tejed? Igény szerint szopizik a babád, vagyis lehetősége van akkor és annyit enni, amikor és amennyit megkíván. Tökéletesebb már nem is lehetne! Ha éhes maradna, elfogadná a tápszert tutira.
Éjjel azért kel fel enni, mert 4 hónapos. Ebben a korban a babák még akkor is hajlamosak felkelni, ha előtte nem ébredtek éjjel. Életkori sajátosságról van szó, nem pedig problémáról. Ne rontsd el azt, ami eddig jól működött, azért, mert van egy vadbarom, aki az ecserin vett képesítést!!!
Szerintem se pórolj tápszerrel.De ez csak egy vélemény...
Lehet tényleg éhes a babád, ezért kel éjjel, de ezzel több tejed lesz.De az is lehet, hogy elkezdett jönni a foga, ezért ébred.
Ha rászoktatod a tápszerre, akkor lehet eltömi éjszakára(mondjuk egyáltalán nem biztos), az viszont garantált, hogy több tejed nem lesz, sőt....eltömi a tápszer, nem lesz gyakran cicin, csökken a mennyiség, és el is hagyja talán elpbb mint szeretnéd.
Az én fiam 1 éves, van, hogy 5x kel éjjel cicizni...nem éhes, tudom, de mégis ébred a foga miatt szerintem.
Ha rendesen fejlődik én tuti nem eröltetném!
Ja, most jut eszembe 3-4 hóanpos kora körül nekem megcsappant a tejem(tudom, mert mértem)de nekem sem fogadta el a tápszert!!!!Pedig a 180-200 ml helyett 70 et evett!!!Aztán úgy voltam vele, ha nem kell neki, hát nem kell, nem eröltetem, túl leszünk rajta, és így is volt.
Ne aggódj, hogy nem eszi a tápszert, tudja mi kell neki:)
Amíg fejlődik, van napi 4-5 jó pisis pelusa, addig eleget eszik. A védőnődtől pedig az életben többet ne kérj tanácsot.
Dobd ki a mérleget, nem szabad a babát naponta méregetni - ha mindenképp mérni akarod, akkor tedd hetente - mert téged csak stresszel, másra nem való.
Olvasgass itt: [link]
2. válaszoló vagyok, én is azt mondom, hgy tuti nincs baj, ha hízik!!Ha esetleg fogyna akkor is inkább a hozzátápláláson gondolkoznék, mint a tápszeren!
De bizti minden rendben lesz, ne aggódj:)
Jó szoptatást és babázást:)
Ja és a védőnő/doki véleményét általában el kell osztani 2-vel, mert ők olyan véleményt mondanak, ami általában minden gyerekre ráillik(tehát nagyon általános) illetve olyat, ami miatt biztos nem lesz bajuk...Tehát ha ezt most nem ajánlotta volna a védőnő és esetleg elkezdett volna fogyni a babád, akkor tuti mindenki rá mutogatott volna, hogy "ő nem mondta".
Általában a dokik és a védőnők is "levédik" magukat, de ez nem azt jelenti, hogy minden úgy van ahogy mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!