Honnan tudom hogy itt az idő?
Figyelt kérdés
37 hetes kismama vagyok, az éjjel sokszor felébredtem kemény volt a hasam és tompa görcsölgetés volt de vissza tudtam aludni tőle. Reggel óta tartanak a görcsök és hasmenésem is van. Honnan tudom hogy mikor kellene mennem a kórházba? Első baba, eleg tanácstalan vagyok.2019. júl. 19. 10:05
1/6 anonim válasza:
Mérd az időket, van rá telefonos app is ha azzal könnyebb, nekem jó volt. "Contraction timer" a neve. Ha rendszeressé válnak és nem múlnak el meleg kádfürdőben sem, akkor itt az idő. Lehet hogy először 30-40 percenként, majd 20, 15, stb., szép lassan rövidülnek az időközök.
2/6 anonim válasza:
Egyébként 5 perces fájasokkal szeretik, ha beérsz a kórházba. Ez azt jelenti, hogy két fájás kezdete közt eltelt idő kb 5 perc. Ha messzebb laktok, érdemes hamarabb indulni. Nekünk kb egy óra volt az út, 9-10 percenként jöttek, mire beértünk pont 5 percesek voltak.
3/6 anonim válasza:
Tudni fogod
Nem hittem el...
De amig bizonytalan vagy, addig nem kell menni
Egyébként nekem így indult, csak gyorsabb lefolyással.az elejé. Még visszaaludtam
4/6 anonim válasza:
Én is ettől féltem,hogy nem fogom tudni,de hidd el tudni fogod és nem kell méregetni. Elsőnél mértem,5 percesekkel indultam be,majd rá 2 napra szültem. Másodiknál kivártam
5/6 anonim válasza:
Amíg tudsz netezni meg gondolkodni, addig nyugodtan maradhatsz otthon. Amikor tényleg beindul a buli, akkor csak te vagy és a fájdalom. Pontosan azért, hogy ne màsra figyelj, hanem csak és kizàrólag a szülésre koncentràlj.
6/6 anonim válasza:
Nálam semmi előjele nem volt, max a vizesedés és előző nap már menni is fájt.
2 nappal később arra ébredtem hogy egy roppanást éreztem a hasamban. Már folyt is a magzatvíz :D
Nem volt sem fájásom sem jóslóm semmim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!