Szüléskor rajtam maradhat egy vékony anyagú, könnyen levehető melltartó? Vagy legalább egy pár mellbimbó tapasz?
"Ha pedig a babát nem teszed rögtön a csupasz mellkasodra, akkor mindkettőtöknek ártasz."
Császárral szülők nevében köszi, ez a mondat jól betalált!:)
#32 az hagyján.. De mi van a koraszülőkkel?
Császáros koraszülő vagyok. Napokig nem kerülhetett mellre a fiam. És akkor az enyém csak napokig. Valakié hetekig nem kerül mellre...
Anno engem csak a születésem után 5 órával vittek szoptatásra. Addig mértek, megfigyeltek, stb.
29 éves vagyok, anyukám és én is megmaradtunk és jó egészségnek örvendünk azóta is. :))
A kérdésre válaszolva: van hálóing, nem kell teljesen meztelenül szülni. Alul persze sok mindent fognak látni...
Szülés közben lesz rajtad hálóing, igen. Azt csak 2 perccel később kell szétnyitni, amikor a (fedetlen) mellkasodra rakják a babát : D
TÉNY, hogy az aranyóra, a bőrkontaktus elsődlegesen fontos a kötődés szempontjából, ezt a császárosoknak le kell nyelni - mondom ezt úgy, hogy minden szülésem császár volt, okkal. Ez van, duplaannyit ölelgettem a babáimat utána, amikor már lehetett :)
Illetve egy dolgot nem nagyon említ senki: a természetes szülés is bármikor átcsaphat sürgősségi császárba, főleg ha valaki ennyire retteg az egésztől. Ott meg aztán nem csak, hogy le kell vetkőzni, de a műtős fiú pakolgat jobbra-balra a műtőben (szó szerint, a karjaiba vesz, pucéron).
Ha szülő nőként, anyaként (!) nem bírsz kicsit túllépni ezen a tényen, az azért már a szégyenlősségen túlmutató pszichés gondokat sejtet. Javaslom, próbálj elsajátítani pár meditációs technikát. A gyerek érdekei, és a saját érdekedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!