Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüléskor rajtam maradhat egy...

Szüléskor rajtam maradhat egy vékony anyagú, könnyen levehető melltartó? Vagy legalább egy pár mellbimbó tapasz?

Figyelt kérdés
Elég szégyenlős vagyok az az igazság. Messze van még a pici érkezése de már sokat foglalkoztat a szülés pillanatának gondolata. Kórházban fogok szülni és gondolom nem csak nők lesznek körülöttem az orvosok, ápolók közül. 28/n
2019. jan. 30. 12:36
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
86%

Én is hálóingben szültem mindkétszer :) Még az is lehet, hogy volt alatta melltartó is...erre már nem emlékszem :D

De ahogy a többiek írták, kb pont lesz artam hogy mi van rajtam, meg ki mit lát, de most őszintén a mellbimbódat ne lássák, deréktól lefelé meg full meztelen vagy és épp jön ki belőled egy gyerek :O

Szóval nyugi, engedd el ezt a gondolatot :)

2019. jan. 30. 13:03
 12/41 anonim ***** válasza:
80%

7 es vagyok, 4 babát szültem, 2 küönbőző kórházban . Soha nem kellett levennem a hálóinget:) A különbség csak abban volt, szülhettem e a sajátomban vagy a béna kórháziban kellett (de az is ugyanúgy takar!!)

Annyi hogy a melltartót, bugyit le kellett venni alóla, de amúgy nem voltam meztelen sose !

2019. jan. 30. 13:04
 13/41 anonim ***** válasza:
82%
No para, nem kell sehol meztelenül szülni.
2019. jan. 30. 13:10
 14/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tényleg megnyugtattatok, jó hogy ilyen segítőkészek vagytok! Egy kérdésem volna, ti mikor vettétek elő a melleteket hogy rátegyétek a babát? Amikor már átvittek titeket a picivel a kórházi ágyra a szülészetről?
2019. jan. 30. 13:11
 15/41 anonim ***** válasza:
71%

A bugyidat muszáj leszel levenni.

Furcsa, hogy a melled jobban zavar.

Ha császár lesz, akkor le kell vetkőzni, ha rendesen szülsz, akkor lehet rajtad ruha.

2019. jan. 30. 13:16
 16/41 anonim ***** válasza:
74%

7 es vagyok, nem , nem ha minden okéés bababarát a kórház, az aranyórát tiszteletben tartják, a babát csak legszükségesebb pillanatokra viszik el (súlymérés, leszívás) van ahol még ennyire sem, viszont rögtön a meztelen mellkasodra veheted. A babák ekkor nagyon élénkek és még ha nem tennéd oda, akkor is megtalálná a mellbimbót.

És ekkor meg lehet próbálni máris megszoptatni :)

És a szülőszobán amúgy is ott leszel 2 órát (általában, kivéve ha ezren várnak a szülőszobára mert mondjuk front van) és csak utána visznek át az osztályra.

De ha a szoptatás esetleg nem megy elsőre, a csecsemősök vagy a kórházi védőnő is próbál majd segíteni, nekik muszáj leszel megmutatni a melled. (feltéve ha szeretnél szoptatni persze)

2019. jan. 30. 13:25
 17/41 anonim ***** válasza:
87%

Minden kórházban másképpen van, de egy kis súlymérés, tisztálkodás, öltöztetés után általában hozzák az Aranyórára a babát, amikor is veled és főleg a melleddel ismerkedik.

Az számomra is fúrcsa, hogy a szégyenlősségedre fogod, hogy mellbimbótapaszt akarsz.Szerinted mire fognak árgus szemekkel fókuszálni, mikor a 2 lábad óriásterpeszben lesz, se bugyika, se fügefalevél... :D

2019. jan. 30. 13:30
 18/41 A kérdező kommentje:
Olyat is olvastam itt, hogy orvostanhallgatók voltak a szülőszobában miközben szült valaki. Ők gyakorlatilag még nem orvosok, hanem fiatal egyetemisták. Lehet valahol előre szólni hogy ne engedjék be őket a szülőszobába?
2019. jan. 30. 13:31
 19/41 anonim ***** válasza:
87%

Akkor mit csinálsz majd, ha a csecsemős nővér a melledet fogdossa 😅 Mert bizony valaki megfogja mutatni, hogy mit hogyan kell..

Nálunk a kórházi hàlóingen kìvül csak zokni lehet az emberen, plussz mikor kijön a baba pár perc múlva hálóinget fel és rárakják a csupasz mellkasra...

2019. jan. 30. 13:32
 20/41 anonim ***** válasza:
76%

Bár én még szülés előtt állok,így érdemben nem tudok hozzászólni.

De furcsa hogy szégyenlős létedre a melled szabadon hagyása okoz problémát,ellenben azzal hogy ha természetesen szülsz honnan jön ki a gyerek.

Én is szégyenlős vagyok,és bár szeretnék természetesen szülni,elgondolkoztam rajta hogyan lesz bátorságom bazi nagy terpeszt vágni,több ember előtt.(A nőgyógyászat annyiból más hogy ott egyedül van az orvos).De azt gondolom hogy ott és abban a helyzetben az lesz a legkisebb problémám hogy a szégyenlősségemet legyőzzem!

2019. jan. 30. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!