Szerintetek társadalmilag mennyire elfogadott, ha egy nő nem hord melltartót és átütnek a mellbimbói?
Hat a csavok péloja felall az tuti szerintem rohadt kihivo bar en is hordok cso toppot melltato nelkul de vastag annyira az anyag hogy nem ut at a bimbi ha csak nincs annyira hideg :D 😃 kellemetlen ha azt nezik masok szerintem de biztos valaki elvezi hogy ot nezik meg szexinek tartja.. nekem sok pl a szembe jovo alkesz csoves ne bamulja 😃
Ferfiak biztos orulnek ilyennek de nok nem hiszem foleg ha a parjuk bamulja meg mas not
nem tudom, mennyire elfogadott. Mindig vannak olyanok, akikk nem hordanak melltartót, és olyanok is, akik ezt kirívónak és/vagy igénytelennek tartják. Egy biztos: másnak beszólni vagy fintorogni rajta vagy megbámulni senkinek sincs joga, ez bunkóság.
(Csak zárójelben: Nőként velem volt már olyan, hogy egy férfi átütő mellbimbóját szexinek találtam, de mivel kultúrlény vagyok, megálltam, hogy bámuljam. Szóval ez mindkét nemnél erogén zóna ám.)
Engem férfiként megzavar, ahogy a nagy dekoltázs is, direkt kényszerítenem kell magam, hogy ne nézzek oda.
Mellesleg volt kolléganőm, aki mindig így járt, annál megszoktam. Egyszer nem volt jó a fűtés, de engem alig zavart, mert zakó is volt rajtam, ám tőle megkérdeztem - fázol? -, mert máshogy nézett ki, de nem tudta, honnan jöttem rá. Általában inkább zavaró, de étteremben bámultam már ilyesmit, nem tehet róla az ember, vonzza a tekintetet.
Szerintem semmi probléma nincs vele. Ha átttetsző is lenne a felső, az már problémás.
Mutatsz egy képet?
10-15 éve még ez volt a normális nálunk. Melltartót az vett, akinek lógott a melle.
Amerikából jött ez a veszett prüdéria.
Nem tudom, mi a gond. Az orrodat miért nem takarod? Az sokkal rondább is lehet! A mellbimbó az szép, ha nem tudnád.
A hajadat miért nem takarod? 100 éve még kötelező volt a kendő, és sok vidéken ma is kötelező.
Ott bizony a férfiaknak ma is feláll, ha fedetlen hajkoronát látnak!
Afrikában meg nyugodtan voltak félmeztelenek a nők, és semmi igénytelenség nem volt benne. Ott is voltak gyönyörű nők, és olyanok is, akiket megviselt az élet. Mint ahogy mindenhol máshol is.
Ja, és Brazíliában is nyugodtan lehet félmeztelenül járni, pedig az ottani nőknek aztán igazán lóg a mellük.
"Afrikában meg nyugodtan voltak félmeztelenek a nők, és semmi igénytelenség nem volt benne."
Régen Európában is volt korszak, amikor ez volt a természetes. De ma már nem ez. És ez nem Afrika egyelőre. Szóval ma ez igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!