Szerintetek társadalmilag mennyire elfogadott, ha egy nő nem hord melltartót és átütnek a mellbimbói?
Szerintem nem igénytelen, hanem hülye prűd amerikanizmus, hogy egy RUHA ALATT levő mellbimbót MÉG PLUSZBAN takarni akarsz.
Tényleg nem viccből kérdezem, hogy akkor az orrod és a hajad miért nem takarod? Vagy az arcod?
Azok éppen olyan intim dolgok.
Egyébként régen éppen így megszóltak egy nőt, ha kendő nélkül mutatkozott nyilvánosan.
Ja, még egy:
szerintem nagyon undorító, ha egy nőnek meg se moccannak a mellei a pattanásig feszített melltartóban, amikor megy. Ráadásul ilyenkor az egekbe is szokta emelni, meg sokan összenyomják egymás mellé - ez is nagyon ronda.
Persze ízléseken nem érdemes vitatkozni, de engem pl. ez zavar.
A természetes szerintem sokkal szebb.
"10-15 éve még ez volt a normális nálunk"
Az, hogy nem hordtunk melltartót, nem borotváltuk a hónaljunkat és nem úgy nézett ki a puncik mint egy nyolcévesé, igen. De melltartó nélkül áttetsző ruhában lenni akkor is közönséges volt.
De itt most nem áttetsző ruháról volt szó, azt senki se írta!
Hanem teljesen átlagos, normál ruháról. Amiben ki tud rajzolódni a mellbimbó, de nem látszik át.
Mi lesz még itt? Minden férfinak herevédőt kell majd viselni? Merthogy az is remekül kirajzolódik a legtöbb ruhában.
Ha pedig még ne adj' isten, egy kicsit felizgul valamelyik nőre, akkor még a rendőr le is vághatja neki?
Azt nem tudom, hogy itt mindenkiből impotenst akarnak csinálni?
A ti egyéni vágyaitok egy dolog, a közízlés meg ezek szerint egy másik dolog.
Lehet, hogy nektek a tevepata is tetszik (ezek szerint), a közízlésben meg az is ízléstelen, igénytelen.
Olyan felsőt hordok 95%-ban, amin nem üt át.
Amin meg igen, ahhoz bimbótapasz.
Olyan kicsi mellem van, hogy max. sportmelltartó jó rá, ám a ruháim zöme "csajos", így avval meg idiótán mutat.
29n, leszarom, ki mit gondol, egyébként. 6 évig kellett úgy élnem, hogy ha nem tetsett mostohaanyámnak, amit csináltam, akkor megalázott - úgy naponta.
Soha többé, senki kedvéért - jó, a párom kivétel, de ő nem is kér idiótaságokat.
Nem látom be, hogy akinek szúnyogcsípésnél alig nagyobb a melle, ergo a bimbója IS kicsi, vagy alig van, miért kéne
- legalább egy számmal nagyobb melltartót húznia
- sportmelltartóban bohóckodni, ami a ruhák nagyrészénél nem opció - max. sima pólónál, de pántos felsőnél idiótán hat
Apropó: és mi van a nagymellű FÉRFIAKKAL?
Bizony nemegy pasast látok, akinek konkrétan TÖBB (és lógós) melle van, mint nekem.
Nekik miért nem kötelező a melltartó ezzel az erővel?
Vagy a faroktartó, mert némelyiknek úgy ráfeszül a faros, hogy kirajzolja a farkát rendesen!
Kettős mérce, hmmm?
Nem tudom, "miért" vannak a dolgok úgy, ahogy, de most ez van. :)
Konzervatív helyen dekoltázst se villantanak a nők, de valóban úgy van, ahogy írod, hogy a dekoltázst ki lehet villantani – melltartóban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!