Milyen mellbimbó ápoló krèmet használtok, illetve melltartó betétet?
Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 20:53
1/9 anonim válasza:
Nekem a dm-es bejött, főleg a kórházban volt nagy segítség. De egyébként nem kellett sokáig használnom, talán 2-3 hétig.
2/9 anonim válasza:
Rossman saját márkás krém és mosható betét ebayről.
3/9 anonim válasza:
Brendon - Lansinoh krém, nekem nagyon bevált, az első pár hétben hasznàltam.
Betétet nem használtam/használok.
4/9 anonim válasza:
Dm-es betétet használtam, krémet nem
5/9 anonim válasza:
Sebes mellbimbora a germastant hasznaltam, meg a korhazban kaptam egy pici termekmintat, de az eleg is volt. Elotte lansinohot hasznaltam, de attol nem javult. Miota meggyogyult, nem hasznalok semmit.
Melltartobetetbol vagy a rossmannossat, vagy akuku markajut. Utobbi sokkal puhabb es tobb tejcsit is sziv fel.
6/9 anonim válasza:
Gyógyszertárban vásárolt Germastan krém
7/9 anonim válasza:
Kipróbáltam a legdrágábbat is, mégis a Dm saját márkás vált be a legjobban. 2-3 hétig volt rá szükségem csak.
Melltartóbetét mivel sok kell naponta 2-3x cserélem így gyorsan fogy a Rossmann babydreamest használom. Próbáltam az aventost is, de pont ugyanannyit ér csak 5x drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!