Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok vékony felsőben melltar...

Lányok vékony felsőben melltartó nélkül?

Figyelt kérdés

Jön a jó idő és megint több lányon láttam olyan pl. fehér felsőt amit melltartó nélkül vesznek fel és teljesen átlátszik a mellbimbó. Mindezt úgy, hogy baráti társasággal van. Az érintettekre lennék kíváncsi, a lek*rvázós és rib*zős prűd emberek véleményére nem vagyok kíváncsi!!!

Szóval a kérdésem, hogy ők miért veszik így fel, ráadásul baráti társaságban? Vagy a neveltetésük olyan, hogy nem kell szégyellniük amijük van? Volt amikor 14-15 éves lányt láttam plázában több fős társasággal (fiúk lányok vegyesen) feszülős fehér felsőben, mintha nem is lett volna rajta semmi. A prűd embereket én sem szeretem és néha a párom is vesz fel így felsőt de kimondottan "vidéken", ahol nincs ismerős.

Nos lányok? Ti miért vesztek fel áttetszős/átlátszós felsőt melltartó nélkül?

2017. máj. 31. 07:08
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
59%
Nők vagyunk, van mellelünk, sőt mellbimbónk is pont mint nektek. Nem hiszem, hogy ezt szégyelnünk kéne vagy takargatni. A melltartó csak egy a sok buta és felesleges társadalmi elvárások közül.Nyilván ha valakinek nagy melle van, már más kérdés, de szerintem nincs abban semmi rossz ha egy lány melltartó nélkül is utcára mer menni amig az a jó izlés határain belül történik. (bár kinek mi fér abba bele) Ez pont azt üzenni, hogy jól érzi magát a bőrében és rendelkezik kellő önbizalommal.:)
2017. máj. 31. 07:38
 2/29 A kérdező kommentje:

#1-nek:

Neked mi számít "jó izlés határain belül"-nek? Iletve Te felveszel így felsőt?

Igazából arra vagyok tényleg kíváncsi, hogy akinek átlátszik teljesen a melle/mellbimbója egy felsőn és tudja is, hogy átlátszik, az mit gondol amikor felveszi és megnézik? Hogy kezeli le magában, a társaság többi tagjával illetve a szülőkkel. Minden elítélés nélkül érdekel.

2017. máj. 31. 07:44
 3/29 A kérdező kommentje:

Kíváncsi lennék azokra akik hasonló képpen fel mernek öltözni.

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. jún. 1. 15:51
 4/29 anonim ***** válasza:
53%
én azért nem veszem fel, mert nem akarom, hogy bámuljanak. mert a férfiak többségének az a kevés kis esze is elszáll, ha két csöcsöt lát, ami ne adja az ég nem a nő bokáját verdesi. szóval egyébként itthon azonnal szedem le a topot/sportmelltartót magamról. télen még oké, mert nem látszik, kismellem van szerencsére. de nem mernék felvenni melltartó nélkül felsőt nyáron.
2017. jún. 5. 09:27
 5/29 anonim ***** válasza:
90%
Én nem kedvelem a melltartót, viszont a passzos pólókat nyári ruhákat igen. Szeretek kényelmesen öltözni meg persze dögösen is...
2017. jún. 11. 22:23
 6/29 A kérdező kommentje:
És nálad mi a helyzet? Téged nem zavar? Mire gondolsz amikor átlátszik egy kicsit?
2017. jún. 12. 06:27
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolok semmire, nem zavar, kényelmes ez a lényeg...
2017. jún. 12. 21:11
 8/29 A kérdező kommentje:
Valamire csak gondolsz, amikor nagyon megnéznek. :)
2017. jún. 12. 22:00
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a melltartó miatt lett 5 csomó mindkét mellembe(jobb oldali 3 balba pedig 2).

Mivel viszonylag nagy mellem volt, ezért muszáj volt melltartót vennem, mindig erősre húztam ezért csomó keletkezett. Műtöttek is vele, nos én ezért nem veszek fel melltartót.

2017. jún. 16. 11:09
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmesebb nélküle. Általában olyan felsőt veszek ilyenkor fel ami vagy mintás vagy fodros. Így egyáltalán nem látja senki se a mimboimat se azt hogy nincs rajtam melltartó.
2017. jún. 16. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!