Lányok vékony felsőben melltartó nélkül?
Jön a jó idő és megint több lányon láttam olyan pl. fehér felsőt amit melltartó nélkül vesznek fel és teljesen átlátszik a mellbimbó. Mindezt úgy, hogy baráti társasággal van. Az érintettekre lennék kíváncsi, a lek*rvázós és rib*zős prűd emberek véleményére nem vagyok kíváncsi!!!
Szóval a kérdésem, hogy ők miért veszik így fel, ráadásul baráti társaságban? Vagy a neveltetésük olyan, hogy nem kell szégyellniük amijük van? Volt amikor 14-15 éves lányt láttam plázában több fős társasággal (fiúk lányok vegyesen) feszülős fehér felsőben, mintha nem is lett volna rajta semmi. A prűd embereket én sem szeretem és néha a párom is vesz fel így felsőt de kimondottan "vidéken", ahol nincs ismerős.
Nos lányok? Ti miért vesztek fel áttetszős/átlátszós felsőt melltartó nélkül?
#1-nek:
Neked mi számít "jó izlés határain belül"-nek? Iletve Te felveszel így felsőt?
Igazából arra vagyok tényleg kíváncsi, hogy akinek átlátszik teljesen a melle/mellbimbója egy felsőn és tudja is, hogy átlátszik, az mit gondol amikor felveszi és megnézik? Hogy kezeli le magában, a társaság többi tagjával illetve a szülőkkel. Minden elítélés nélkül érdekel.
Nekem a melltartó miatt lett 5 csomó mindkét mellembe(jobb oldali 3 balba pedig 2).
Mivel viszonylag nagy mellem volt, ezért muszáj volt melltartót vennem, mindig erősre húztam ezért csomó keletkezett. Műtöttek is vele, nos én ezért nem veszek fel melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!