Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok vékony felsőben melltar...

Lányok vékony felsőben melltartó nélkül?

Figyelt kérdés

Jön a jó idő és megint több lányon láttam olyan pl. fehér felsőt amit melltartó nélkül vesznek fel és teljesen átlátszik a mellbimbó. Mindezt úgy, hogy baráti társasággal van. Az érintettekre lennék kíváncsi, a lek*rvázós és rib*zős prűd emberek véleményére nem vagyok kíváncsi!!!

Szóval a kérdésem, hogy ők miért veszik így fel, ráadásul baráti társaságban? Vagy a neveltetésük olyan, hogy nem kell szégyellniük amijük van? Volt amikor 14-15 éves lányt láttam plázában több fős társasággal (fiúk lányok vegyesen) feszülős fehér felsőben, mintha nem is lett volna rajta semmi. A prűd embereket én sem szeretem és néha a párom is vesz fel így felsőt de kimondottan "vidéken", ahol nincs ismerős.

Nos lányok? Ti miért vesztek fel áttetszős/átlátszós felsőt melltartó nélkül?

2017. máj. 31. 07:08
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

9/10. Sajnálom, hogy miatta történt ez. Remélem már minden oké.

De igazából a kérdésem arra vonatkozik, hogy ha valaki nem hord melltartót és teljesen átlátszik - mert szoktam látni ilyeneket -, akkor azt, hogy reagálja le magában amikor mindenki megnézi?

Az egészben az a fura, hogy olyan lányoknál is látom akik a szendébbek közül valóak. Tehát nem mondhatjuk rájuk, hogy ..... Tudjátok.

Arra lennék kíváncsi, hogy az átlagos lány aki átlátszó felsőben megy az utcán az tényleg nem tudja, hogy átlátszik vagy ha tudja, akkor nem zavarja? Ha nem zavarja, akkor mi játszódik le a fejében. Mire gondol amikor belenéz a tükörbe, látja, hogy átlátszik de mégis kimegy az utcára abban a ruhában.

Remélem érthető voltam.

2017. jún. 16. 13:13
 12/29 anonim ***** válasza:
24%
Csajok! Le a melltartókkal!
2017. jún. 16. 14:02
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Érthető voltál. Igen már minden rendben, én gyakorlatilag azóta nem hordok melltartót és sokkal kényelmesebb. Persze jó pár évvel idősebb vagyok ezeknél a lányoknál és én nem is a menőzés miatt hordtam melltartót, de a lényeg hogy valószínű a fiúk miatt teszik ezt, persze nem akarok általánosítani.
2017. jún. 16. 15:58
 14/29 A kérdező kommentje:
@13/13: Egy lány jött velem szembe fehér felsőben, mely teljesen átlátszott. Mellette a barátja és kézen fogva mentek. Közben beszélgettek. Ez a lány volt az akire fentebb említést tettem. Egy végtelenül kedves, aranyos lány volt. Nem vagány, akit le lehetne k**vázni. Beszéd hangjából, viselkedéséből kb. az jött le nekem, hogy ő egy szerény leány, aki jó tanuló és akár még a hétvégi misére is elmegy. Egyáltalán nem az jött le, hogy a pasik miatt csinálná. Ekkor érlelődött meg bennem a kérdés, de akkor mégis miért? Neveltetés? Vagy mi lehet?
2017. jún. 17. 07:01
 15/29 anonim ***** válasza:
50%

33 éves vagyok nem túl nagy de feszes mellekkel. Csak azért szoktam felvenni melltartót mert a férjemet zavarja ha nincs rajtam és úgy megyek el otthonról. Természetesen otthon nem elvaras.

Ha a ferjem nem látja meg, nem szoktam felvenni mert gyűlölöm.

Nem k.va meg r.bnc aki nem vesz fel egyszerűen kényelmesebb neki. És pont lesz.rja az utcán nyálcsorgato férfiakat.

Most őszintén: azért vegyen fel egy nő valamit vagy épp ne vegyen fel, mert az utcán néhány idegen férfi majd megnezi?

Nézze. Azért van 2 szép szeme. Én ezt vallom, sajnos a férjem nem. Pedig lehetne büszke hogy a felesége szép nő 33 évesen 3 gyerek után és megnezik a fiatal srácok is. (Nem csak ha nincs melltartó.)

2018. ápr. 23. 06:21
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a képek elág igénytelenek. Én nem mennék így utcára.
2018. ápr. 23. 09:25
 17/29 anonim ***** válasza:
Mi bennük az igénytelen, az hogy nem a mindenki álltal követett sémát követik? Szerintem inkább természetesek, bevállalósak. Csatlakozom...
2018. ápr. 23. 21:01
 18/29 anonim ***** válasza:
17# az hogy otthon egy-egy rongyos pillanatomban különbül nézek ki. Ők meg kimentek így az utcára.
2018. ápr. 23. 21:51
 19/29 A kérdező kommentje:

Azon gondolkodtam, hogy sok kommentelő k.rvásnak, r.bisnek, közönségesnek tartja ha valaki nem vesz fel melltartót és a mellbimbó áttetszik egy felsőn.

Nem lehet, hogy esetleg ezek az emberek a legprűdebbek?

2018. ápr. 25. 05:19
 20/29 anonim ***** válasza:
Örülök kedves #18-as hogy te ilyen jó vagy. De az hogy te úgy gondolod különb vagy még nem biztos hogy a te gondolatod a tuti. Néha egy kis természetesség jót tenne mindenkinek...
2018. ápr. 25. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!