Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok vékony felsőben melltar...

Lányok vékony felsőben melltartó nélkül?

Figyelt kérdés

Jön a jó idő és megint több lányon láttam olyan pl. fehér felsőt amit melltartó nélkül vesznek fel és teljesen átlátszik a mellbimbó. Mindezt úgy, hogy baráti társasággal van. Az érintettekre lennék kíváncsi, a lek*rvázós és rib*zős prűd emberek véleményére nem vagyok kíváncsi!!!

Szóval a kérdésem, hogy ők miért veszik így fel, ráadásul baráti társaságban? Vagy a neveltetésük olyan, hogy nem kell szégyellniük amijük van? Volt amikor 14-15 éves lányt láttam plázában több fős társasággal (fiúk lányok vegyesen) feszülős fehér felsőben, mintha nem is lett volna rajta semmi. A prűd embereket én sem szeretem és néha a párom is vesz fel így felsőt de kimondottan "vidéken", ahol nincs ismerős.

Nos lányok? Ti miért vesztek fel áttetszős/átlátszós felsőt melltartó nélkül?

2017. máj. 31. 07:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem gondolom hogy tuti vagyok.

A természetességet meg igényesen is meg lehetne oldani. Nekem nincs bajom azzal ha valaki nem hord melltartót, mert teheti azt esztétikusan, igényesen is, de ezek a képek nem olyanok.

2018. ápr. 25. 19:31
 22/29 anonim ***** válasza:
Az első képpel mi a problémád mitől néz ki a te rongyos napodnál rongyosabban?
2018. ápr. 25. 22:10
 23/29 anonim ***** válasza:
Az nem gáz, de a többi igen. Nyilván azzal hogy látszik a bimbó udvaruk körvonala.
2018. ápr. 25. 23:23
 24/29 anonim ***** válasza:
62%
Nyáron se nyári ruha, se póló alá nem hordok melltartót. A bimbóm boztosan látszik, akkor innentől kezdve mindenki rongy aki nem hord melltartót? Nekem alig észrevehető a bimbó udvar. Nekik adotság jobban látszik. Akkór ők nem lehetnek cicifix nélkül soha?
2018. ápr. 26. 21:08
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem gyakorold a szövegértést.
2018. ápr. 27. 11:21
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kicsi mellem B kosaras. Egészen sokáig nem esett le tiniként hogy a melleim nézheti valaki. Tudtam hogy a férfiak szeretik de azt hogy át látszik a felsőn a formája meg a bimbó nem zavart. Gondolotam ez természetes. Oda nőttek, hát ez van. Nem is gondoltam hogy ez ribis vagy annyira izgatná a férfiakat. Később valahol olvastam hogy ez nem szép dolog, meg ku. vás... Azóta hordok, de nem szívesen, főleg nyáron amikor a ruhák felsők nagy része olyan amihez nem lehet felvenni. Most tervezek venni ilyen szilikon mellbimbó tapaszt, de állítólag nagy melegben lecsúszik, nem marad meg a melleken. Egyébként én nem értek egyet azzal hogy a nőknek takargatniuk kell. Sőt miért lehetnek sokszor a pasik felmeztelenűl a nők meg nem. Mert van mellük..? teljessen természetes és csak az utóbbi időben lett ennyire szexszimbólum, régen nem érdekelték annyira a férfiakat sem. Pont édesanyám is mesélte hogy a 80-as években se volt még az, senkit nem érdekelt hogy mekkora egy nő melle, senkinek eszébe sem jutott volna megnagyobbítattni azt vagy hasonló.
2018. jún. 16. 20:41
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekem nagy kerek melleim vannak, magas vékony lány vagyok, volt, amikor azt hitték szilikon. Soha nem mentem ki melltartó nélkül az utcára, mert úgy neveltek, hogy azt nem illik, de azt hiszem, ettől függetlenül is azt gondolnám, hogy visszataszító és olcsó kinézetű, amikor átlátszik. Mély dekoltázzsal is megbámultak, nemhogy szinte meztelenül járkáljak, virító bimbókkal, nekem az nagyon sok, így is volt, hogy megakartak taperolni. és nehogy azt hidd kérdező, hogy olyan szendék ezek a lányok... Nyilván provokáció a lényeg, a kis mellek melltartó nélküli látványa a tapadó ruha alól, mindig a pattanásra emlékeztetett. És mégis hogyan hívná fel magára a figyelmet? Ennyi erővel férfiak is járkálhatnának, extra vékony tapadós naciban, csomag és a virsli látványa verdesné a szemeket.
2022. júl. 1. 15:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Ja és hagyjuk már azt, hogy kényelmetlen, akkor nem tudnak a nők vásárolni. Ennyit igazán ki lehet bírni benne, nem szorítanak, ha jó méretet vásárolsz.
2022. júl. 1. 15:23
 29/29 anonim ***** válasza:
Gond nélkül felveszem,nem zavar.44N
2023. szept. 5. 04:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!