Taszító, ha nem hordok melltartót?
Figyelt kérdés
Elég pici mellem van, abban nem lenne feltűnő, hogy ugrál-e vagy sem. Az ok, amiért bizonytalan vagyok, hogy a mellbimbóim hajlamosak csúcsosodni. Ellenben melltartót nem is igazán találok a méretemben. Nagyon gáz, ha kidudorodik a mellbimbóm a pólóból?2017. ápr. 30. 21:38
1/9 anonim válasza:
Igen nagyon gáz!
Mirt esküszöl a melltartóra akkor?
Szerintem elég lenne neked még sportmelltartót hordanod.
2/9 Blondie.W válasza:
Nem gáz. :) Nyáron én is alig hordok a 75/B-mmel. :D
19/N
3/9 anonim válasza:
Szerintem elég visszataszító,nem értem miért érzik páran szexynek
4/9 anonim válasza:
Nem visszataszító, hanem szexi, és nagyon szép látvány. Akkor is ha kicsi!
5/9 anonim válasza:
Nekem is pici, épp ezért engedhetem meg magamnak hogy ne hordjak néhanapján :D persze, alkalom és ruha válogatja. Szerintem ha valakinek nagyobb melle van akkor ez a lehetőség kizárva, de pici cicivel sztem simán okés.
6/9 anonim válasza:
Dehogy, nekem is nagyon kicsi és nagyon sokszor nem veszek fel, főleg nyáron, meg úgy általában ha bő ruhában/felsőben vagyok.
7/9 anonim válasza:
Ha zavar a mellbimbód, vegyél olyan topot, mint amilyet a tinik hordanak, vagy vannak a merevítő nélküli kis csipkecsodák, azok még szexik is.
Nekem muszáj melltartót hordanom mert nagy melleim vannak, de ha picik lennének, én sem bajlódnék állandóan melltartókkal.
8/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem taszító. Hú, irigyellek, gyűlölök melltartót hordani!
9/9 anonim válasza:
sportmelltartó, nekem is az van. ha férfiak kihalnának, akkor az se lenne :D nekem is csak a bimbi-attack miatt van valami anyag még ott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!