Pár nap múlva osztály kirándulásra megyünk (ott alszunk) szerintetek pizsamának mit vegyek fel vagy most mi a divat pizsinek? Vegyek fel alá melltartót és bugyit?
Bugyit mindenképpen vegyél fel,a melltartó helyett viszont egy szivacsos cicifix is megteszi,de ha anélkül kényelmes,akkor aludj úgy.
Én a koleszban mindig melltartóban aludtam (rá póló természetesen) és cicanadrágban.
Bugyit mindenképp vegyél azért, ha melltartót nem is :O
Amúgy vannak kényelmesebb melltartók, ilyen toppok inkább, amik nem tartanak sokat, de van egy kis szivacsos része, ami kevésbé átlátszóvá teszi a pólót.
Pizsi szerintem mindegy, póló+ valami rövidgatya tökéletes.
Ledöbbennek a válaszokon.
Mi a francnak veszek fel bugyit meg melltartót éjszakára????
Előzőnek; ha otthon vagy azt hordasz, amit jónak látsz. Felőlem aztán ruha nélkül is aludhatsz.
De könyörgöm azért ha máshol vagy, vegyél már fel egy bugyit legalább a pizsigatya alá. Ha történik valami "baleset" pl váratlanul megjön, és még időben észreveszed, akkor a bugyi+nadrág tovább visszatartja, mintha csak egy bugyi vagy csak egy nadrág lenne rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!