Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pár nap múlva osztály kirándul...

Pár nap múlva osztály kirándulásra megyünk (ott alszunk) szerintetek pizsamának mit vegyek fel vagy most mi a divat pizsinek? Vegyek fel alá melltartót és bugyit?

Figyelt kérdés
Hali! Nem tudom ,hogy gáz vagy nem h nincs alatta melltartó ,de így sztm nyumin néz ki ...de teljesen pánikban vagyok...légyszíves segítsetek!

#fiú #divat #lány #pánik #kirámdulás
2017. ápr. 28. 21:08
1 2
 11/14 $$$$$ ***** válasza:
Hany évesek vagytok ?
2017. máj. 12. 18:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Úgy és abban aludj, amiben kényelmes.

Amikor mi táboroztunk én nem vettem fel semmilyen topp-ot, melltartót sem egyebet, mert úgy éreztem kényelmesen magam, meg amúgy is lányok voltunk csak a szobába (gondolom ti is úgy lesztek), szóval nem mindegy?

A fiúkkal meg ne is foglalkozz. Azt csak az ő alacsony értelmi szintjüket mutatja, hogy még a mensin is röhögnek, ami egyébként egy tök természetes dolog.

14/L

2017. máj. 12. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Fel fognak nőni, nyugi. Csak egy kis idő kell nekik. Emlékszem, volt egy időszakom, én is szidtam a fiúkat, hogy nem lehet velük semmiről se komolyan beszélni, de mostanra ez már elmúlt. Persze most is van akinek kéne még egy-két év hogy felnőjön 😉😀😃
2017. máj. 12. 21:45
 14/14 anonim válasza:
Tök min1 hogy lesznek e fiúk a szobába, szerintem csak 1 pólóba és 1 nadrágba aludj nem kell se bugyi, se melltartó
jún. 18. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!