Mennyire ha ugyanolyat szeretnék mint egy osztálytársam?
Figyelt kérdés
Sohasem szerettem, ha valaki utanozott, vagy ilyesmi, ezért kérdez. Szerintetek az mennire "ciki" ha ugyan olyan táskát veszek mint amilyen az egyik osztálytársamé? Neki már van ilyen, és én is már régóta szeretnék (még ezelōtt hogy neki is lett volna) de sehol nem láttam. Most találtam, de nem tudom, hogy ez így hogy venné ki magát. Segítsetek légyszi!2016. febr. 18. 18:47
1/2 anonim válasza:
ha téged zavar ha utánoznak, akkor szerintem ez nem is kérdés. Ez az ellenszenv működjön fordított irányba is.
2/2 anonim válasza:
Középiskolában 12-en voltunk lányok és hatunknak volt egyforma szandálunk. Egyikünket sem zavarta, pedig nem voltunk mindenkivel barátnők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!