Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találhatok magamra melltar...

Hol találhatok magamra melltartót?

Figyelt kérdés

Alapbol vékony vagyok nagy mellekkel. 70/75os kormeret kene de abbol a d kosár csak ugy jo ha szivacs nélkuli kulonben "dupla mell" push up hatésa van és a fél mellem kinnt van. Soha nem találok d kosárnál nagyobb nelltartot azokba a boltokban ahol tetszik is a melltarto mert bemegyek egy triumpfba és olyan rondák nagy méretben. Soha nem láttam még 70,75/E melltartot, hol lehetne venni ami szexi de van egy kis szivacsa is, hogy szép tartást adjon? (Ergo ne legyen mamás)

Én azt csinálom jelenleg hogy utoljára pl 85/D melltartot vettem ugye nagyobb a kosárja mint a 75/Dnek, legalábbis ennek joval, es varronovel beszukittetem a szélességét hogy ne álljon el 15 centi hátban. Ez is igy jo megoldás vagy hol keressek 75/E melltartot ?

2017. ápr. 20. 23:57
 1/9 opened paradise ***** válasza:

Tescóban szoktak lenni nagy méretek.

Vagy net,de ez olcsóbb.

2017. ápr. 21. 02:55
 2/9 anonim ***** válasza:

A Tescoban nagyon szabatlanok a melltartók, nagyobb méretben, mint a tehénen a gatya...

Jó szabású nagyobb méretet Anita, Felina, Triumph, Marks&Spencer készít. Meg kell barátkoznod ezekkel a márkákkal. Több helyen van Nekem főleg Triumph van, több boltjukba érdemes benézni, nagyon eltérő a választék. Vannak fiatalos, szép darabjaik is. Sajnos ezeknek a nagyobb méreteknek az ára is elég borsos. 10 ezer alatt nem nagyon fogsz kapni. Esetleg Dorina van pár helyen, az olcsóbb, bár kicsit rosszabb minőség, de még elmegy.

2017. ápr. 21. 08:34
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

75 az nagy mell?

😂😂😂😂

általánosba volt akkora melltartóm

2017. ápr. 21. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as:

Cicavirág, a 75 az a mell alatti körméretet jelöli. Annyit tesz, karcsú lány. A mell mérete a kosárméret.

2017. ápr. 21. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
A MArks & Spencerben szoktak lenni nagy kosárméretek, csinos, fiatalosban is. Én is ott vásárlok általában, ráadásul G-H kosárban. Ráadásul most fognak bezárni (sajna) több üzletüket itthon, szóval várható a hetekben valami kiárusítás! Szezonvégén nem ritka a 70-90%-os leárazás, én vettem már 790 Ft-ért 8-9e Ft-os melltartókat ott.
2017. ápr. 21. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
a lènyegen nem változtat😉
2017. ápr. 21. 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó válaszoló te mit vagánykodsz? Azt se tudod a melltartó méreten mit kell nézni, melyik mit jelent te idióta :D Szerinted egy D-s vagy egy E-s kosár kicsi? Örülnél ha ekkora melltartó kéne mi?

Kérdező nézd meg a H&M-ben vagy Intimissimiben. Ott bizti találsz :)

2017. ápr. 21. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:

H&M, Initimissimi? Ki van zárva.

Marks&Spencert mondom én is, olcsóbb is mint a Triumph.

2017. ápr. 21. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

megmutatnám mi az a nagy mell, nyugodj bele cicavirág😁

belefulladnál

2017. ápr. 21. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.