70C melltartót hol találhatok Budapesten?
Figyelt kérdés
Internetes, rendelős dolgok nem érdekelnek.2015. okt. 30. 16:26
1/8 anonim válasza:
Pékségekben és a BKV jegypénztárakban.
4/8 anonim válasza:
Intimissimi,New Yorker,H&M,Tezenis,Calvin Klein,Reserved,Women Secret,úgytudom Budapesten van Victoria's Secret is,Calzedonia
hirtelen ennyi jutott eszembe,de még biztos van nagyon sok
5/8 anonim válasza:
Az a vicc, hogy nehogy azt hidd... en is kerestem es nem igazan van. csak 70A es B, de C az ritkasag. En is kerestem. Ebbol altalaban nagyon keveset gyartanak es az hamar el is fogy. Nekem volt hogy 75C-t vetem, mert nem volt 70-es es arrebb varrtam a kapcsot.
6/8 anonim válasza:
c&a-ba érdemes benézni, ott szoktak ilyen nagy méretek is lenni
7/8 A kérdező kommentje:
Az első pár nagyon humoros válaszolónak üzenem, hogy 70C-t találni ritkaság. Egyáltalán nem általános méret. Segítő szándékotokat nagyon köszönöm, jól esik, amikor az ártalmatlan kérdezőt teljesen hülyének nézik :) ha nem tudok normális választ adni, akkor inkább ne is írjatok.
2015. okt. 31. 10:38
8/8 anonim válasza:
én írtam többet,és kiegészíteném azzal h pl Intimissimiben B kosártól kezdik gyártani a melltartókat,és a Victoria's Secretnél sem ritkaság,hogy B kosárnál kezdik,de néhány fazonnál a C kosár a legkisebb
segítő szándékkal irtam mindkért hozzászólásom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!