Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen melltartót vásároljak...

Milyen melltartót vásároljak a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek szeretnék vásárolni elsősorban nagyon kényelmes melltartót. Anyagminőség legyen szuper (kellemes legyen hozzáérni, belebújni). Illetve vannak különbségek "felfüggesztések", pántok között? Elnézést, de soha nem viseltem ilyet, és tényleg azt szeretném hogy jó legyen hordani nagyon. Egyáltalán nem baj ha nem szexis, nem az a cél most :)

Tudnátok üzleteket, márkákat, típusokat írni? Már ha vannak típusok :)

Megköszönök minden segítséget ;)

2015. okt. 26. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Semmilyent. Menj el vele vagy vegyél ajándékkártyát. Melltartót venni nehéz, nem lehet megmondani, hogy ő kényelmesnek fogja-e találni vagy jó lesz-e a méret.
2015. okt. 26. 17:41
 2/8 anonim válasza:
100%
Hat nincs tul sok konkretum. Igy csak azt tudom mondani hogy ha a baratnod melle kicsi akkor valoszinuleg talalsz neki mellttartot az intimissibe. Amugy meg ha ez vmit segit: tipusok: push up, sportmelltarto szilikon szivacsos
2015. okt. 26. 17:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Meglepetésen van a hangsúly, és ha nem teljesen jó, úgyis vissza lehet cserélni szerintem.

Kettes: köszi a tippet, és az említett három közül gondolom a szivacsos a kényelmes? Vagy kinek melyik?

2015. okt. 26. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy mekkora melle van, egy kismellű nőnek más a kényelmes mint egy nagymellűnek. Ha problémái vannak a melltartóval, kényelmetlennek találja, akkor valószínűleg rossz méretet hord. Nem lehet elégszer hangsúlyozni hogy mennyire fontos a jó méret! mit jó, legyen tökéletes, különben kényelmetlen lesz. Próba nélkül nem érdemes vásárolni. Nézzen utána interneten hogy hogyan kell állnia a melltartónak, van rengeteg képes leírás, látni fogja mi nem stimmel a mostanival.

Látatlanban esetleg az Ahh Bra típusú dolgot mondanám, de inkább otthoni viseletre. A legtöbb ruhaüzletben lehet kapni hasonlót. De annál is fontos hogy ne legyen túl nagy.

2015. okt. 26. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kinek melyik. Ami a kényelemre megy, az a merevítő nélküli, de én pl azt nem szeretem.
2015. okt. 26. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon kényelmes melltartót csak úgy tudsz neki venni, hogy elmegy veled, és felpróbál többet is. Máskülönben zsákbamacska, utána sokkal cikibb, ha azt mondja, hogy nem jó, és vissza kell vinni kicserélni. A melltartó nem olyan, mint egy póló, hogy nem vészes, ha nem olyan, mintha ráöntötték volna. Értem, hogy meglepetésnek szánod, de így nem sok esély van rá, hogy tényleg jó lesz rá. Szerintem így is örülne neki, és elkerülnétek azt a sok macerát, ha mégse jó. :)
2015. okt. 26. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem egy jó meglepetés, mert szinte biztos, hogy próba nélkül nem lesz megfelelő. Még akkor se, ha tudod a pontos méretét - üzletenként, márkánként, fazononként más és más lehet sajnos. És ha passzol, akkor sem biztos, hogy kényelmes.

Az sem mindegy, milyen ruhához viselné, milyen színre van szükség, stb. Inkább vegyétek meg együtt, biztos ugyanúgy örülne neki így is. :)

Amit könnyebb látatlanban eltalálni, az a sportmelltartó. Ebből Nike, Adidas és a hasonló ismertebb sportmárkákat mondanám. Bár ezekkel is nagyon mellé lehet fogni és szerintem kimondottan kényelmetlenek, a sporton kívül nem biztos hogy szeretné ő se.

Üzletek szerintem Intimissimi, woman's secret, tezenis, j.press, de máshol is lehet kincseket találni, h&m, c&a, stb.

2015. okt. 27. 08:50
 8/8 anonim ***** válasza:

A méretet nem könnyű eltalálni csak ha felpróbálja, akkor derül ki az is hogy kényelmes-e. Ki meg nem cserélik, mivel fehérnemű... én nem hiszem hogy ez egy jó meglepetés.

De ha nagyon muszáj akkor a Womens secret melltartókat ajánlom, sima vékony szivacsosat.

2015. okt. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!