Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék venni a barátnőmnek ajándékba egy melltartót de hogy mondjam az eladónak hogy mit is keresek pontosan?
a melltartó az olyan túl intim szerintem de hogy máshogy mondhatjuk még gondolkoztam eszembe jutott a "bájfék" meg a csöcstarisznya is de az meg szerintem megint olyan furcsán hangzik vagy ti mit gondoltok?
És az elég ha a kezemmel mutatom meg kb hogy mekkora neki?
Mond a melltartot nem vagy gyerek... Es szerintem eleg lesz bar megnezhetned a baratnod egyik meltartojan a meretet egyszerubb ugy :)
18/L
a cicitartó az szerintem jó köszi :)
azt akartam egyébként, megnézni a méretet de ki voltak vagodsva belőle a cimkék :-/
De miért akarsz melltartót venni a barátnődnek, ha olyan szinten van a kapcsolatotok, hogy még a méretét sem mered megkérdezni tőle, vagy sosem jött még elő a téma?
Valószínűleg nem sokat tudsz a melltartókról... Attól, hogy megtudod, mekkorát hord, még nem biztos, hogy jó lesz rá az, amit te abban a méretben kinézel. Nagyon sok mindenen múlik, nekem többféle méretezésű melltartóm van, mégis mindegyik jó rám és kényelmes. Viszont a boltban ha leveszek 10 olyat, ami elvileg a méretem, abból 8 kényelmetlen vagy valahogy mégsem jó.
Szerintem nagyon kockázatos és felesleges ajándékba melltartót adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!