Kismamák! Hol vettétek ezeket? Digitális lázmérő, textilpelus, eldobható melltartó betét, mellbimbó védő krém, szoptatós melltartó?
Digitális lázmérő gyógyszertátrban kapható, Textil pelus kínaiba, eldobható melltartó betét akármelyik szupermárketben (tesco,Lidl) mellbimbóvédő krém gyógyszerárba, szoptatós melltartó kínaiba :D
Én megkérdeztem a védőnőtől ő mondta, azt mondta textilpelenka tescoba is megtalálható még :)
digitális lázmérő -- gyógyszertár
textilpelus -- hipermarket
eldobható melltartó betét -- hipermarket
mellbimbó védő krém -- nem volt nem kellet
szoptatós melltartó -- akkora méretet nem kaptam ami kellet volna :-) alapban 85-90 H-I a méretem, szülés utána ez is kicsi volt hetekig amíg be nem állt a tej
Digitális lázmérőnk nincs, én az analógot szeretem, még van egy régi higanyos, mint a szemem fényére úgy vigyázok...
Textilpelust örököltünk, ill. anyukám varrt méterben kapható anyagból és egy csomagot vettünk babadiszkontban, mert az első babám annyira bukós volt, hogy kellett úgy 30 db.
Melltartóbetétet a dm-ben vettem, saját márkásat, ár-értékaránya nagyon jó szerintem.
Krém: első babával Bepanthent kentem rá, de tök felesleges volt, később sosem használtam rá semmit. A rászáradó anyatej-nyál keverék a legjobb!
Melltartót vettem babadiszkontban Anitát (Elefáni) és Triumphot is kettőt.
Nekem hamar az lett, hogy a legkisebb kosaras is túl nagy volt, így később sport melltartót hordtam (vannak csinosabbak is) és azt húztam fel... :o) Illetve télen rugalmas pamut alsó trikóban volatm, állítható vállpánttal, és azt meg lefelé húztam szoptatáskor.
Digitális lázmérő: bababoltban, gyógyszertárban. Én Brendonban vettem. Érdemes megnézni, hány másodpercig mér, mert gyógyszertárban nekem 60-asat adtak, addig a baba nem bírja ki szerintem a popsiban a mérést. Én 8 másodperceset vettem.
Textilpelus: bababoltban, de van bármelik hipermarketben.
Melltartó betét: drogériák, bababoltok, hipermarketek.
Mellbimbó védő: bababoltban és gyógyszertárban.
Szoptatós melltartó: bababoltban és a Triumphban. De láttam a H&M-ben is. Illetve most fogok rendelni neten is.
Kedves utolsó!
Analóg hőmérővel 3 percig kell mérni popsiban, kibírják a babák. (Nálam már a 3. is...)
Digitális lázmérő: gyógyszertárban
textilpelus,: vateráztam
eldobható melltartó betét: moshatót vettem használtan vaterán
mellbimbó védő krém: nem vettem
szoptatós melltartó: ezt sem vettem, hanem könnyen félrehúzható top-ot vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!