Mellbimbó izgatása szülésindításra. Segítenél?
Figyelt kérdés
Tegnap kipróbáltam és jöttek is szépen a fájások tőle. Kb 15-20 percig csináltam, de amint abbahagytam, elmúltak a fájások:( Mit tehetek még az ügy érdekében? Csináljam tovább? Vagy?2013. ápr. 28. 18:17
1/18 anonim válasza:
semmit. majd csak beindul magától
2/18 anonim válasza:
Kezdjetek el szexelni, a végéig ha minden jól megy nem fogtok eljutni.
3/18 A kérdező kommentje:
A szexet már többször próbáltuk, el is kezdek görcsölni, de pár óra alatt elmúlnak a fájások:(
2013. ápr. 28. 18:34
4/18 anonim válasza:
Miert nem hagyod magatol elindulni?
5/18 anonim válasza:
Azért múlnak el a fájások, mert még nem akar kibújni a babád. Inkább hagyd békén. Amúgy mennyi idős terhes vagy?
6/18 A kérdező kommentje:
Mert nem szabad tovább bent maradnia. Nagyon féltem. 38 hetes vagyok. Keveset mozog.
2013. ápr. 28. 18:41
7/18 anonim válasza:
Ha nem érett még meg a méhszáj, a szex és az izgatás sem fog segíteni.
Ha nem maradhat benn tovább a baba, miért nem indítja orvos a szülést, vagy miért nem császároznak?
8/18 A kérdező kommentje:
Mert SZTK-ba járok és nem foglalkoznak az emberrel. Én meg úgy vagyok vele, hogy inkább 38 hétre szülök egy élő babát, mint a 40. héten egy holtat...
A méhszájérték 2 hete 3111 volt, azóta nem nézték.
2013. ápr. 28. 18:52
9/18 anonim válasza:
Menj be az illetékes kórházba, mond, hogy úgy érzed görcsölsz és akkor megnézi az ügyeletes orvos. Tudod 2 héttel korábban szülni nem annyira jó, mert picike még a baba. Hidd el rengeteget számít az a 2 hét. Nem akar az a baba még kijönni azért nem jön. Ezzel okozól kárt hogy erőlteted.
10/18 A kérdező kommentje:
Mit kellene néznie?
2013. ápr. 28. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!