Mellbimbó izgatása szülésindításra. Segítenél?
Figyelt kérdés
Tegnap kipróbáltam és jöttek is szépen a fájások tőle. Kb 15-20 percig csináltam, de amint abbahagytam, elmúltak a fájások:( Mit tehetek még az ügy érdekében? Csináljam tovább? Vagy?2013. ápr. 28. 18:17
11/18 anonim válasza:
42 hetre szulettem. Semmi baja nemlesz
12/18 anonim válasza:
Talán azt, hogy jól van e a babád, mert ha jól van semmi szükség rá, hogy házi praktikákkal megindítsd a szülést.
13/18 anonim válasza:
Ezektől a házi praktikáktól nem fog megindulni 38 hetesen.
14/18 anonim válasza:
Ha nem görcsölsz, nem vérzel, nem kevés a magzatvíz akkor semmi gond nincs, elfér még benn a baba. Ha gond lenne, sztk-ban is szóltak volna, befektettek volna kórházba. A méhszájértékeddel semmi gond nincs, minek buzeráljanak, ha mindketten jól vagytok?
15/18 anonim válasza:
Először azt hittem, hogy fizikai segítséget kérsz :)
Kérdező, kicsit félreérthetően hangzik a kérdésed :)
Amúgy meg egyetértek a többiekkel: mi a francnak akarod ennyire siettetni a folyamatot? Hidd el, a természet tudja a dolgát magától is! Ha nagyon aggódsz, menj be a kórházba, hogy megvizsgáljanak, hogy minden rendben van-e.
16/18 anonim válasza:
Ezt javasoltam neki én is, de a kérdése az volt, hogy minek menjen be a kórházba.
17/18 A kérdező kommentje:
Járok orvoshoz, ezzel nincs baj :)
2013. ápr. 29. 07:46
18/18 anonim válasza:
Szerintem túlparázod a dolgot. Számold, és írd a magzatmozgásokat, ha gondolod csörögj rá a dokidra, hogy naponta hányat kell produkálni. A baba meg majd jön, ha akar. Ha nem jön időben, úgyis indítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!