Szüléskor rajtam maradhat egy vékony anyagú, könnyen levehető melltartó? Vagy legalább egy pár mellbimbó tapasz?
Figyelt kérdés
Elég szégyenlős vagyok az az igazság. Messze van még a pici érkezése de már sokat foglalkoztat a szülés pillanatának gondolata. Kórházban fogok szülni és gondolom nem csak nők lesznek körülöttem az orvosok, ápolók közül. 28/n2019. jan. 30. 12:36
21/41 anonim válasza:
Ha egyetemi gyakorló kórházban szülsz , akkor sanszos hogy ott lesznek rezidensek vagy orvostanhallgatók, dehát ha mindenki így lenne mint te, hogyan tanulnák meg a dolgokat gyakorlatban? Mindannyiunk érdeke , hogy gyakorlati oktatást is kapjanak, mielőtt igazi beteg közelébe kerülnek (és nekik kell ellátni egyedül),
Hidd el, nem a bimbóddal lesznek elfoglava!!!
22/41 anonim válasza:
Már bocs, de az nem gáz, hogy a lenti véged figyeli majd több ember? Hidd el a melled senkit nem fog érdekelni.
23/41 anonim válasza:
2 gyereket szültem, és hidd el annál van rosszabb is mint mikor kilátszik a melled. Pl. Széttárt lábakkal fogsz feküdni
Lehet rajtad hálóruha a melledig lesz felhúzva, mert a hasadon rajta lesz a ctg vagy nst, nem tudom már hogy hivják.
Ennél is van rosszabb, pl. Bepisilhetsz, bekakilhatsz szülés közben, de téged a melled érdekel
24/41 anonim válasza:
Én se szültem még, de foglalkoztat a téma. Ne haragudj meg, de tényleg kicsit vicces, hogy te a melled miatt aggódsz, mikor lejjebb sokkal komolyabb és zavarbaejtőbb dolgok zajlanak, pl le fognak borotválni, ott fogsz feküdni széttárt lábakkal, előtte ugye beöntést kapsz, de még így is becsúszhat a barnamaci, vagy összepisiled magad nyomás közben. Hidd el, aki a szülészeten dolgozik látott mellett meg puncit is eleget, meg különbet is és egyáltalán nem érdekli őket, hogy hogyan nézel ki. Szerintem, ha oda kerülsz az fog téged utoljára érdekelni, hogy hány ember látta a melledet.
25/41 anonim válasza:
Két lyukat fognak lent látni teljes terjedelemben, te meg a mellbimbód miatt aggódsz? Kicsit rosszul vagy összerakva.
26/41 anonim válasza:
Szerintem pont hogy csak akkor fogják megnézni a melledet, ha teszel rá tapaszt :D
27/41 anonim válasza:
Bimbotapasz? Most ez komoly? Milyen bimbotapasz? Errol nekem azok a sztriptízes csillagos mellu caajok ugrottak be. Bepisilek a rohogestol mindjart. Adnak haloinget. Amugy meg sztem mar bocs de jo esetben legkisebb bajod lesz a melled.. Remelem bugyit nem akarsz felvenni. Bar a csillagos mellbimbotapaszhoz jol allna egy szep tanga.
28/41 anonim válasza:
Ne haragudj de telibe látják majd a nemiszerved,lehet még le is pukizod őket és a mellbimbód szégyenled? :) Hidd el nem azzal fogsz törődni egyébként maradhaz biztosan :)
29/41 anonim válasza:
Hidd el, akkor ott az sem fog érdekelni, ha a takarítónő vagy a portás is ott nézelődik ;)
30/41 anonim válasza:
Lesz rajtad hálóing. De ahogy már írták, ott abban a helyzetben megszűnik a szégyellősséged. Hidd el, az egy más állapot. Ha pedig a babát nem teszed rögtön a csupasz mellkasodra, akkor mindkettőtöknek ártasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!