Szüléskor rajtam maradhat egy vékony anyagú, könnyen levehető melltartó? Vagy legalább egy pár mellbimbó tapasz?
Rajtam saját kényelmes ruha(hálóing szerű ) volt de kérdezték, hogy kérek e kórházit
Miért lennél meztelen? Vízben akarsz szülni? Ott is lehet melltartó rajtad. Senki nem fog erőszakkal levetkőztetni
A bimbó tapasz meg ne haragudj de nevetséges
Rajtam hálóing volt csak.
Hidd el, a bimbód fogja a legkevésbé érdekelni a körülötted lévő embereket.
Most még biztos nem hiszed el, de akkor ott kicsit sem fog érdekelni, hogy hányan látnak meztelenül.
Borzasztó szégyenlős vagyok én is. És bár sajnos én végül nem szülhettem természetes úton. Épp ezért még több férfi látott totál meztelenül a műtőben. Akkor ott egy kicsit sem érdekelt. És utána sem, mikor a műtős fiú ide oda pakolt.
Senki nem éreztette velem hogy meztelen vagyok, és senki nem nézett rám nőként.
Szerintem szülés közben a fájdalom sokkal jobban fog érdekelni mint, hogy hányan látják a melled. Főleg mert a személyzet nem oda figyel, hanem a lábad közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!