Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az normális, hogy jobban...

Az normális, hogy jobban félek a második szüléstől mint az elsőtől?

Figyelt kérdés
Nem volt rossz szülés élményem, oké hosszú volt és fájt, de sikerült beavatkozasmentesen, gátvédelemmel szülnöm. Most újra kismama vagyok és félek...pedig eltelt 5ev. Nálatok miben volt más a második terhesség /szülés?
2019. jan. 19. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azert felsz jobban mert mar tudod mi var rad, tudod milye fajdalmat fogsz erezni stb. Elsonel meg kivancsi az ember es minden varatlanul jon es gyorsan.
2019. jan. 19. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Az elsőnél nem féltem. Elkönyveltem hogy fájni fog és ennyi.

Most a tesóval 35 hetes vagyok. Rettegek. Pedig az előző szülés óta eltelt több mint 6 év. Majdnem 1 napig vajúdtam, iszonyat fájt, és ahogy közeledik a szülés napról napra előjönnek az emlékek és egyre jobban félek. Próbálom mondogatni magamban, hogy ez más lesz, nem kell annyit szenvednem,remélem nem tart sokáig, de eddig sz@rt se ér. :D Bár túl lennék már rajta...

2019. jan. 19. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is jobban félék a másodiktól.

Elsőnél agyban sikerult felkeszülnöm de most időm sincs nagyon rá. De ha eszembe jut a szülés én is jobban félek mint 2.5 évvel ezelőtt az elsőnél.

2019. jan. 19. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is jobban félek. Bár én nem magától a szüléstől, inkább attól, hogy hogy lesz. A kislányom még csak 20 hónapos lesz, mikor jön a kistesó. Szóval én attól félek,hogy mikor hogy fog beindulni a szülés. Hogy tudunk majd neki felügyeletet biztosítani, hogy a férjem bent tudjon lenni velem. Na meg mi lesz vele amíg kórházba leszek. Persze az apja el tudja látni teljes mértékben, de nagyon hiányozni fog. Még nem volt napokig nélkülem, nem tudom hogy viseli majd.
2019. jan. 19. 20:44
 5/7 Linett26 ***** válasza:
Első kettő gyermekemnél semmi félelem nem volt bennem. Most a 3ik babát várom de úgy félek mint a fene :D 7 év telt el amióta utoljára szültem. 37 hkm :)
2019. jan. 22. 16:26
 6/7 Linett26 ***** válasza:
Ja, és az első hosszabb volt de nem annyira fájdalmas. A masodik gyorsabb volt de sokkal sokkal fajdalmasabb..
2019. jan. 22. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is jobban féltem, pedig sima gyors szülésem volt. A 2. sajnos idő előtt beindult így császár lett. A 3. faros maradt így nem próbálhattam meg ,amit nagyon sajnálok. Remélem neked sikerül termeszetesen, fájdalom ide vagy oda.
2019. jan. 22. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!