Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, hogy most félek a...

Normális, hogy most félek a szüléstől?

Figyelt kérdés

Első szülésem mondhatni tökéletes volt. Elkezdődtek a fájások mire beértünk a kórházba már a kitolasi szakasz jött.

Most vagyok 11hetes a második babával de valmiért most nagyon félek a szüléstől. Előző terhességemnél egyáltalán nem féltem pedig akkor ügye még ismeretlen vol az egész. Most azért tudom mire kell szamítani, persze tudom, hogy minden szülés más.

2018. aug. 9. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze hogy normàlis, gondolom annak ellenére hogy tökéletes volt, rohadtul fájt:) megszépülnek az emlékek szülés után, de csak a következő terhességig.
2018. aug. 9. 17:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Kedves válaszoló,velem ugyanez volt. Első szülésemtől nem tartottam, izgalom, drukk persze volt bennem,de az is inkább csak felspannolt. Az 1.szülésemet még vártam is,amolyan kihívásnak,amolyan "beavatási ceremóniának" fogtam fel,ha lehet ilyet mondani és nekem is pozitív élményként maradt meg,de objektíven nézve is mondhatni,hogy egy viszonylag gyorsabb lefolyású,"könnyű",komolyabb komplikációktól mentes szülés volt. Utána nagyon büszke és boldog voltam,örömmel emlékeztem vissza rá. Ennek ellenére a 2.terhességem alatt elkezdtem kicsit félni a szüléstől és inkább elodáztam volna,ha lehet😁 Szerintem bármennyire is egyszerű volt az 1. szülés,csak nagy erőpróba és bizony,míg elsőre izgalmas,addig 2.-jára már,mikor tudod,hogy nagyjából mi vár Rád,bizony ijesztő. Pont azért félsz jobban,mert már átlátod az egészet. Nincs ezzel az érzéssel gond, persze próbálj ne stresszelni előre,de mint tudjuk,az nem olyan egyszerű. Kellemes babavárást!
2018. aug. 9. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!