Mit csináljak ha nagyon félek a szüléstől? Ti féltetek? Fájt? 23n
Én abszolút nem féltem a szüléstől, pedig fogalmam sem volt, hogy mire számítsak. Még menstruációs görcsöm sem volt soha, szóval elképzelni sem tudtam, hogy mi (vagyis minek a többszöröse) lesz. Hogy fájt-e? Igen, fájt, akkor ott nagyon. De tudod, hogy egyszer vége lesz, és egy (vagy több) csodálatos gyermek lesz az eredménye a sok kínnak.
Most ismét várandós vagyok, 35 hetes, és most sem félek egyáltalán. Most, hogy tudom mire számítsak, már annyira sem.
Természetesen tartok tőle, hogy minden rendben legyen, ne legyen komplikáció, de a fájdalom az amitől a legkevésbé félek.
Nem tudom, hogy volt-e már olyan kínzó fogfájásod, hogy a falat kapartad, mert ha igen, akkor azt mondom, hogy a szülés 100x kibírhatóbb.
Amúgy terhes vagy, vagy csak elméleti kérdés?
Itt olvasgass inkább, itt nem hazudnak “kíméletből”. Igenis fáj a szülés, és nem értem miért hazudjátok azt, hogy a fogfájás sokkal rosszabb, hogy aztán majd arra készüljön szerencsétlen, hogy milyen jó lesz, és ott kapjon sokkot, amikor rájön az igazságra. Nem egy 12 éves kislány kérdezget, nem kell neki meséket mondani.
Szerintem egyikünk sem írta h nem érzett semmit nem tudlm mit kell itt pampogni.
Miért hazudnék ha Úgyis megtudja h mennyire fáj?:D eleve a szülés az fáj.ezt nem nagyon kell ecsetelni!
A fajdalomkuszobe pedig mindenkinek más!
Minden válaszban a "de" előtt van a lényeg.
A szülés pokoli fájdalom.Nem lehet mihez hasonlítani.Köze nimcs a menzeszgörcshöz meg fogfájáshoz.
Szóval hiába mondjuk, hogy fáj, amíg nem éled át elképzelésed sincs róla.
Ne kattogj rajta.Valamilyen formában az a gyerek ki fog jönni onnan ugye ez elkerülhetetlen.
Az is lehet, hogy egy darab fájásod sem lesz és császároznak, akkor "csak" műtét utáni fájdalmad lesz.
Senki sem egyforma.Lesz ahogy lesz.Túl fogod élni, el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!