Nagyon félek a szüléstől, kérhetek EDA-t?
Figyelt kérdés
Mi kell ahhoz hogy kaphassak? Valami olyasmi, hogy 2 ujjnyi tágulás után adják be, de egy idő után már nem lehet? Ki tudom valahogy számítani, hogy úgy érjek a kórházba, hogy kaphassak?
Vagy előzetesen megmondom az orvosomnak, hogy mindenképp akarok?
2018. máj. 8. 09:25
1/7 anonim válasza:
Nem tudod kiszàmìtani.
Nálunk soha szóba sem került az eda, szerintem nálunk nincs is
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem a kórház honlapján azt írják, hogy 24 órában elérhető az EDA.
2018. máj. 8. 09:42
3/7 anonim válasza:
szerintem az orvost kerdezd meg arrol, hogy az adott korhazban hogy szokas ezt intezni. szerintem ha orvosilag nincs akadalya, es a korhaz is ugy tuntetni fel,hogy kerheto, akkor biztosan kapni fogsz,ne stresszelj ezen is plusszba. gondolj arra, hogy sikeres szulesed lesz, ne rettegj, probald szepen megelni. hangold erre az agyad, en is ezt mantrazom magamnak minden nap. :)
4/7 anonim válasza:
Ajanlom Noll Andrea Vajudastamogatas mindenkinek cimu konyvet, abban reszletesen le van irva, hogy honnan ismerheted fel, hogy hol tartasz eppen a vajudasban, sokat segithet abban is, hogy lasd, hogy mikor erdemes bemenni a korhazba,( es ezen kivul egyeb fajdalomcsillapitasi technikakat is leir.)
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy kérhetsz! Az orvosoddal mindenképp beszélj erről! Ne szégyelld megkérdezni, minden nő be van tojva a szüléstől. Az orvosod majd elmondja a lehetősègeket, tájékoztat az esetleges kockázatokról. Semmit ne dönts el fixre előre! Nem tudhatod, hogyan fog alakulni a szülés. Ne ragaszkodj görcsösen semmilyen előzetes elképzeléshez.
6/7 anonim válasza:
Kérhetsz ez a te döntésed beszélj a dokival. Viszont nekem nem hatott semmit,ha vissza tudnám csinálni nem kérnék. Az utóhatása borzasztó volt. De ez egyéni az emberek többségének viszont hat. De ne legyenek terveid a szülést illetően,mert bármi olyan lehet,ami keresztbe húzza a számításaidat komplikáció stb. Ne parázz rá,ne félj túl leszel rajta. ☺
7/7 anonim válasza:
Nem tudod kiszámolni. Ahogy egy szülés maga is kiszámithatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!