Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Olyan volt a szules, mint...

Olyan volt a szules, mint amilyenre szamitottal?

Figyelt kérdés
2018. nov. 7. 20:22
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ez tényleg megnyugtató:) és Neked hogy volt? A második tényleg jobban fáj? Nekem mindentől kezdve 6 óra kb összesen és nagyon brutál erős fájások voltak. Félek a másodiktól..
2020. dec. 31. 19:39
 32/38 A kérdező kommentje:
Az elsonel orakon at voltam onkivuleti allapotban a fajdalomtol, orditottam, de itt sokat fekudtem, ctg miatt. A masodiknal nemvolt ctg, es negykezlab, allva, terdelve, vagy ulve voltam (megmondtam, ha lefekudnek, szoljanak ram, hogy ne), dopplerrel neztek szivhangot, es a vajudas soran szinte egy hangom sem volt. Egy legzogyakorlatra fokuszaltam, osszehuzodaskor lassan, melyen levego be, lopruszkolesszeruen kifujva hosszan (laza szaj segit a mehszaj lazulasaban). Fajt, kemeny volt, karomkodtam magamban, es utaltam mindenkit, aki nem szult epp :D Este 11-kor indult, negyed 3-ig teljesenegyedul vajudtam a furdoszobaban, 4 korul beertunk, fel ot korul indult a kitolas, na onnantol baromi hangos lettem, de nem fejhangon orditottam, mint az elsonel, hanem az osszehuzodasokra rasegitve, mely hangon, ebbol volt 45 perc (nagy sulyu, nagy feju, homlok elott oklettartva jott ki a babam). Folyamatosan erosodott este 11-tol az osszehuzodasok erossege, ejfelkor mar semmi masra nemtudtam figyelni, negyed 3-kor mar karomkodtam, szules utan kozvetlenul azt mobdtam, ezt meg egyszer tuti fix, hogy nem. Szoval nem volt epp hu de szuper, de a negykezlabas szules megtette a hatasat, meg hogy nem volt fekves, es nem piszkaltak nagyon bele, ezerszer jobb volt, mint az elso.
2020. dec. 31. 20:19
 33/38 anonim ***** válasza:
Hu kemény lehetett akkor Neked is .. én is ordítottam a fájdalomtól meg teljesen magamon kívül voltam. Jártam hónapokig ilyen baba-mama kommunikáció meditációra, de ott semmire sem tudtam figyelni. Ez a négykézláb szülés mindig olyan fura volt nekem de már abszolút értem , a hanyatt fekvés nagyon kényelmetlen volt főleg a vajúdásnál. Annyi minden kiesett így utólag visszagondolva.
2020. dec. 31. 20:44
 34/38 A kérdező kommentje:
Hat igazabol a vegen mar kenyelem szempontjabol semmi sem srgit, van rossz, es meg rosszabb poz :D Csak nemmindegy, hogy akadalyozza-e a szulest vagy segiti. Mondjaksokan, hogy csak fekve birtak, annyira elfaradtak, en abszolut megertem, csak ugy tenyleg tobb a beavatkozas altalaban, mert nincs annyi helye kijonni, ezert kertem, hogy barmi van, ne hagyjak, hogy fekudjek kitolaskor vegkepp ne.
2020. dec. 31. 22:59
 35/38 anonim ***** válasza:
Igen a végén már mindegy tényleg de a vajúdás .. azt biztosítani kellene hogy ne fekve a ctg-n mert az borzalom
2020. dec. 31. 23:45
 36/38 A kérdező kommentje:
Pont a vege sem mindegy, mert akkor tud a farokcsont utban lenni, es ha fekszel, nagyon nehez a kitolas, ha fuggolegesben vagy, hatul a keresztcsont is hozzaidomul, “szetcsuszik”, igy meg egy faros babat is siman meg lehet szulni, mert van neki boven helye, es a serulesre is pici az esely. Itt a jobb oldali kepen is ez latszik: [link]
2021. jan. 1. 13:17
 37/38 anonim ***** válasza:
Jajj nem úgy értem, hogy mindegy hanem úgy mindegy , hogy akkor sehogy sem jó már.
2021. jan. 1. 13:40
 38/38 A kérdező kommentje:
Ja :D hat igen...
2021. jan. 1. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!