Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első babád születésekkor...

Első babád születésekkor rosszabbra számitottál?

Figyelt kérdés
Első babád születésekkor rosszabbra számitottál?Edások is irjanak!:)
2013. máj. 7. 11:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Sokkal rosszabbra készültem, mint ami volt.
2013. máj. 7. 11:49
 2/31 anonim ***** válasza:
96%

Igen, sokkal rosszabbra számítottam.

Azt hittem jobban fog fájni és tovább fog tartani, ehelyett egyáltalán nem így lett, nagyon pozitív élmény.

2013. máj. 7. 11:57
 3/31 anonim ***** válasza:
96%
2. vagyok, nem kértem fájdalomcsillapítást, csak gázt, de az meg nem sokat ér.
2013. máj. 7. 11:57
 4/31 anonim ***** válasza:
96%

én is sokkal rosszabbra készültem,mint ami volt. könnyen,gyorsan ment. viszont a varrás sikeresen felülmúlta minden előkészületemet, míg a szülési fájdalmakra már szinte nem is emlékszem.

1 hós kislány anyukája :)

2013. máj. 7. 11:58
 5/31 anonim ***** válasza:
95%
jah,EDA-t kaptam,de szarul adták be,nem hatott semmit. végül gázzal szültem.
2013. máj. 7. 11:58
 6/31 anonim ***** válasza:
84%
en.nem keszultem ilyen fajdalomra.iszonyu volt az elso es masodik is.nem vallalnam be megegyszer.
2013. máj. 7. 12:01
 7/31 anonim ***** válasza:
85%

Kaptam eda-t, tökéletesen hatott.

Sokkal rosszabbra számítottam.

2013. máj. 7. 12:01
 8/31 anonim ***** válasza:
87%

Én rettegtem a szüléstől,annyi rosszat hallottam,és a barátnők is riogattak.Féltem,hogy nem fogom kibírni annyira fog fájni,vagy hogy nem bírom kinyomni a babát stb..

Aztán eljött a nagy nap. 39+4 hetesen hajnal 6kor fájásokra ébredtem.Mértem őket 20 percesek voltak.De nem fájt még annyira.Reggeliztem,megfürödtem és 8kor bevitt a párom a korházba,akkor már 10 percesekkel.Megvizsgáltak,és irány a szülőszoba.Pont bent volt a dokim,így szólni se kellett neki.Bejött és kérdezte,hogy akkor kérek e EDA-t.Mondtam,hogy nem tudom,nem szültem még,fogalmam sincs mennyire fog fájni.

Akkor azt mondta,hogy amit most érzek szorozzam meg 1000-rel.Erre mondtam,hogy akkor jöjjön az EDA.

Jöttek beszúrták,annyira profin,hogy észre sem vettem.

Megkaptam az első adagot.És utánna annyira jól voltam,hogy el se hittem hogy szülni fogok.Ez volt 11kor.

Aztán 12kor burkot repesztettek.Na onnastól jöttek az igazi fájások.Akkor 13kor kaptam még egy adag EDA-t.

Majd 13:30 kor jöttek a tólófájások.Nem éreztem azt a majd szét szakadok érzést.Csak feszített picit.Negyedik nyomásra 13:55kor megszületett a lányom.Csodaszép élmény maradt.Áldom érte azt,aki kitalálta az EDA-t.Az valami fantasztikus.Legközelebb is így készülök szülni!

Bocsi,hogy ilyen hosszú lett,csak azt akartam éreztetni,hogy nem biztos,hogy minden olyan borzasztó,és kibirhatatlan,mint ahogy sokan mondják.

2013. máj. 7. 12:05
 9/31 anonim ***** válasza:
96%
Én császáros voltam, de 16órát vajúdtam. Erre is számítottam, fájt nagyon, vártam már, hogy kapjam a spinális érzéstelenítőt és kivegyék a babát, mert nagyon elfáradtam a végére.
2013. máj. 7. 12:07
 10/31 anonim ***** válasza:
96%
Rosszabbra számítottam a vajúdás szempontjából. Viszont mindenhol azt olvastam, hogy a kitolás max. fél óra. Hát, nálam 3 óra volt. Nem kaptam fájdalomcsillapítást, mert olyan gyorsan eltűnt a méhszájam, hogy azt mondták 20 perc és itt a baba. Nem így lett. Ennek ellenére összességében szép élmény maradt számomra a szülés.
2013. máj. 7. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!