Van ilyen lehetőség a kórházakban? Apás szülés és szülés után végig velünk legyen?
Olyan korházat keresek,ahol a szülésnél ott lehet az apuka,majd a szülés utáni napokon 24 órában benn lehet,és hárman együtt lehetünk.
Hol van ilyen? (tudom,ennek ára lesz)
Nem hiszem el,hogy nincs ilyen.
Hisz egy sima sebészeten is szinte reggeltől estig benn lehet leni a beteggel (voltam műtve,sima tb finanszirozott dolog,és párom jött reggel 8ra a reggelivel,vizit alatt ment ki,elment ebédért,majd estig velem volt-nem volt szobatársam,igy nem zavartunk senkit,de a házirend is engedte hogy benn legyen,csak ha szobatárs is lett volna,akkor a társalgóban)
Most nézem a flór Ferencet,írja is,bár ár nélkül
Csak 10ezer,én sokszorosára gondoltam.Képek alapján egész szimpatikus kórház.
Többágyasban nem szeretnék lenni,zaarni a körülöttem levőket,és engem zavarjanak a többiek látogatói.Senkinek sem jó.
10:34
Árat is mondassz?
Ezeknél gondolom fogadott orvos is adott (bár anélkül bele se kezdenék)
Nem vagyok még terhes,de ezt előre akarom tudni.
Mi sem költünk felesleges dolgokra,de erre rászánjuk,kerül amibe kerül,tudom,hogy ezt így szeretnénk,így lesz a legjobb.
(látom ismerősöket,szenvednek,hogy csak napi kétszer 1 óra a látogatás sok helyen,illetve ablak mögött,vagy a kismamának kell kivánszorognia a váróba,én ilyet nem szeretnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!